Hölgyek! Mit szólnátok ha kiderűlne hogy a férj jelöltetek egy nagy nőcsábász volt?
Figyelt kérdés
Nem vetíteni akarok de rengeteg nővel volt dolgom úgy 16 éves koromtól kezdve 27 éves koromig.Volt hogy egyszerre 3 csajom volt.Szám adatokat nem mondok de rengeteg nőnek megfordultam az ágyában vagy ők az enyémben.Sokszor gondolkodom hogy ilyen sok szexpartner normális e..jobbnál jobb csajokat s nőket kaptam meg és persze ki állt volna ellen a lehetőségeknek?Viszont néha mintha bűntudatom lenne,pedig már régen vissza vettem a tempóbólés volt komoly kapcsolatom is,és jelenleg is van.2013. jan. 29. 18:08
1/37 anonim válasza:
A férjemnek is elég sok kalandja volt, mielőtt összejöttünk, de nem érdekel, én sem voltam egy szent régebben.
2/37 anonim válasza:
Ha ez a visszavétel szimplán magad miatt, a te igényeid változása miatt történt, akkor nincs gond. Ha a mostani komoly barátnőd miatt mondhatni "félsz, hogy elveszíted, ezért megváltozol" alapon változtál, de igazából nem is olyan rossz ez az élet, akkor megint nincs probléma. De ha a barátnőd miatt vettél vissza, ennek ellenére kényelmetlenül érzed magad a helyzetben, akkor gondok lesznek, Ideig-óráig elnyomhatod a késztetést. De aztán...
A barátnőd ha már a változás után ismert meg, akkor ez nem fogja befolyásolni a rólad kialakult véleményét.
3/37 anonim válasza:
Nem örülnék neki, nagyobb eséllyel kapnék el tőle mindenféle fajtájú HPV-t. :S
4/37 anonim válasza:
nekem volt egy ilyen pasim, aki szintén lenyugodott már egy kissé, mire mi összejöttünk. nem imponált a múltja, de el tudtam fogadni. azért lett vége, mert úgy éreztem, h nem képes mélyen, őszintén ragaszkodni, szeretni, nem tud megélni a párjával kapcsolatos igazán mély érzelmeket. néha azt gondolom, talán a nőfalás és eközött lehet is összefüggés. persze minden eset már, de nála ez volt a benyomásom és így számomra nem volt értelme folytatni (komoly kapcsolat volt, együtt is éltünk, akkor derült ki, h mi a helyzet)
5/37 anonim válasza:
Én is tudtam az enyémről, hogy nagy nőcsábász volt, mielőtt megismerkedtünk. De megváltozott, boldogan hozzámentem, aztán jó nagyot koppantam, mert szépen lassan kiderült, hogy fenét változott. Szóval ha most állnék a házasság küszöbén, hát menekülnék.
6/37 A kérdező kommentje:
Én tényleg változtam.Nagyon kemény volt..Szinte olyan volt mint amikor egy heroinos hagyja abba.Én imádtam a nőket és ők is engem,így nehéz volt ellen állni a dolgoknak.Egyszer csak valami történt velem,felébredtem reggel és rájöttem nem élhetek így tovább...Utánna 1 évg még nőre sem néztem rá kb.Pedig elötte 2 hetente más nővel voltam..
2013. jan. 29. 18:26
7/37 anonim válasza:
Személy szerint én mindig kerültem a hasonló beállítottságú "tenyészméneket":) Ettől függetlenül,ha igazán szerelmes lesz egy ilyen illető,elképzelhető,hogy hű társ is válhat belőle,kérdés mi történik ha elmúlik a szerelem? "-Sok nő nem szereti ha 20-25-ik strigula a falon....."- Legalább is akinek van önbecsülése.
8/37 anonim válasza:
nekem komoly fentartásaim lennének veled szemben. főleg az utolsó kommented alapján
9/37 anonim válasza:
Engem nem zavarna.
Legalább érti a dolgát.
10/37 anonim válasza:
Mivel nálam ez egyértelműen a "butafiú" kategória, esélytelen lenne, hogy férj jelöltem legyen egy ilyen pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!