Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit szólnátok ha...

Hölgyek! Mit szólnátok ha kiderűlne hogy a férj jelöltetek egy nagy nőcsábász volt?

Figyelt kérdés
Nem vetíteni akarok de rengeteg nővel volt dolgom úgy 16 éves koromtól kezdve 27 éves koromig.Volt hogy egyszerre 3 csajom volt.Szám adatokat nem mondok de rengeteg nőnek megfordultam az ágyában vagy ők az enyémben.Sokszor gondolkodom hogy ilyen sok szexpartner normális e..jobbnál jobb csajokat s nőket kaptam meg és persze ki állt volna ellen a lehetőségeknek?Viszont néha mintha bűntudatom lenne,pedig már régen vissza vettem a tempóbólés volt komoly kapcsolatom is,és jelenleg is van.
2013. jan. 29. 18:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
76%
én ilyen pasival biztos nem állnék le, ha később derülne ki ez rola akk odafigyelnék és tuti nem biznék benne annyira mint előtte
2013. jan. 29. 18:33
 12/37 A kérdező kommentje:

ma 18:28

Én elhiszem hogy az lenne,azért is kérdezem.Én ezeket nem tagadom,bár nem is vagyok rá büszke.

Élveztem az életet igazából.Közben azért volt komoly kapcsolatom is,de amikor éppen volt senkim akkor megállíthatalan voltam.Viszont soha egy nőt sem csaltam meg!Jó amikor 3 csajom volt egyszerre,de akkor kb 18 éves suttyó voltam..

2013. jan. 29. 18:33
 13/37 anonim ***** válasza:
41%

Az, hogy sok nő megfordult az ágyadban, még nem mondtál semmit. Attól függ, hogy ez mennyire zavaró, hogy erkölcsileg, hogy viszonyulsz a monogám kapcsolathoz.

Amikor az embernek, nincs komoly kapcsolat, természetes, hogy nézelődik.

Az én pasimnak is nagyon sok kapcsolta volt, egy éjszakás stb. egy volt akit nem tudott felejteni, és annó is 3 évig tartott, aztán 20 év múlva újra egymásba szerettünk.

2013. jan. 29. 18:39
 14/37 anonim ***** válasza:
81%
De "klassz" lehet egy ilyen kapcsolatban lépten-nyomon összefutni az exekkel.....Nagyon nagyot fogsz koppanni,ha sikerül igazán beleszeretni valakibe és ő ezt az állapotot nem tudja majd elfogadni...
2013. jan. 29. 18:40
 15/37 anonim ***** válasza:
74%

Hát nem is tudom, biztos nem repesnék túlzottan az örömtől. Más részről viszont büszkeség töltene el, amiért éppen én vagyok, akit az egykori nőcsábász feleségül szeretne venni, és nem pedig a több tucat lány egyike. :)

Azt hiszem erre is igaz lehet az a mondás, hogy "minden rosszban van valami jó", csak tudni kell úgy hozzá állni a dolgokhoz.

2013. jan. 29. 18:43
 16/37 anonim ***** válasza:
30%
A helyedben megmutatnám a mennyasszony jelöltnek ezt a kérdést + kommenteket. Ha ezek után veled marad,akkor megérdemlitek egymást.
2013. jan. 29. 18:45
 17/37 anonim ***** válasza:
20%
Ha úgy érzed,megkomolyodtál,és saját magad miatt hagytál fel ezzel az életmóddal,illetve ha most valóban szerelmes vagy,akkor szerintem nem jelent gondot,mi volt a múltban.Hiszen az a múltad,már magad mögött hagytad.A lényeg az,hogy a jelenben légy hűséges és odaadó társ.S ha elmúlik a szerelem,akkor is tudj higgadt maradni,és a szeretetre alapozva megmaradni annál az egynél,akit elvettél.Nos,ha belül így érzel,akkor nincs baj.
2013. jan. 29. 18:45
 18/37 A kérdező kommentje:

ma 18:45

Szívesen megmutatom,szerintem elég vegyesen megoszlik a vélemény.Nem egy válaszoló írta hogy nem érdekelné..hiszen már a múlt.Én viszont valóban megváltoztam.

2013. jan. 29. 18:49
 19/37 anonim ***** válasza:
73%

Sokat elárul rólad, hogy ezt a két verziót tudod összesen elképzelni.

És igen, azok a nők érdekesek, de azok nem én vagyok, ugye? Amúgy nem személyesen rólad szólt a válaszom, te valószínűleg egyszerűen elvarázsolod a nőket, én csak a kérdésedre válaszoltam.

18:30

2013. jan. 29. 18:52
 20/37 anonim ***** válasza:
35%

Az en ferjem is ilyen volt anno, mint te. A minimum mindig 2 csaj volt parhuzamban, elöttem. Sokat beszelgettünk, akkor Ö el is mondta nekem ezeket, meg jöttek a kedves baratok, akik ovatossagra intettek... Pont nem erdekel, hogy milyen volt elötte. Örülök, hogy kielte magat, sok olyan dolgot tanultam töle amit masoktol biztos nem tudtam volna. Es sokkal jobban tud ertekelni mar egy normalis nöt, mint egy szep kislanyt.

20 eve elünk együtt, nem csalt meg soha vagy csak piszok jolt csinalta, hogy nem jöttem ra :D Most eppen a 17 eves kisfiam kezdi ugyanezt... Ovszer a kezbe aztan csinal amit akar, amig esze van es sok egy ejszakas kisasszonyt lehet talalni. Ilyenkor örülök, hogy csak 2 fiam van :D

2013. jan. 29. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!