Hölgyek! Mit szólnátok ha kiderűlne hogy a férj jelöltetek egy nagy nőcsábász volt?
Legalább magadat ne áltasd!
Azok a férfiak( és nők is), akik nem érzelem nélkül váltogatják a partnereiket, nem tudnak hűségesek lenni hosszú távon egyetlen partnerhez. Hiányozni fog nekik a változatosság. Különösen akkor, ha a partner esetleg beteg stb. vagy elmúlik a nagy lángolás, és jönnek a hétköznapok.
Ez nem csak a férfiakra igaz, hanem sok nőre is, aki előbb kiakarja élni magát, mielőtt férjhez megy.
Amikor még kellett az apa beleegyezése a házassághoz, nemet mondtak annak a kérőnek, aki nőcsábász volt. Ahogy egy férfi sem vett el feleségül egy szajhát.
Nem az számít, hogy itt miket válaszolunk, mert minden ember és minden helyzet más lehet, sőt még változunk is az életünk során. A férjem sem és én sem éltem túl remete életet, mielőtt találkoztunk az igaz, voltak egy éjszakás kapcsolataink, én szerettem flörtölni, a párom régebben akár több nő is volt párhuzamosan, de ha igazán komoly kapcsolatunk volt valakivel, egyikünk sem csalt és most egymás mellett sem igényeljük a félrejárást, néhány év alatt igazi társai lettünk egymásnak.
Ellenben ismerek olyanokat, akit az addig olyan ártatlan, szűzike pasijuk csal agyba-főbe.
Nem az számít, miket csináltunk régen, hanem az, hogy most mire vágyunk, most hogy élünk. Főleg azon múlik, hogy valóban úgy érezzük, hogy nem kell más, vagy csak magunkra erőszakoljuk ezt.
Ha tényleg úgy érzed, 100%-osan benne tudsz lenni a kapcsolatodban és nem csak rákényszeríted magad, akkor nem az számít, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy te és a párod mit gondoltok, mit éreztek.
Ha akkor derülne ki, amikor már a férjjelöltem, akkor baromi mérges lennék. Nem azért mert nőcsábász volt, hanem mert ha ezt addig nem tudtam, akkor nagy gáz van a kapcsolatban. :)
Egyébként meg nem azért nem járnék ilyen pasival mert elítélem, vagy féltékeny vagyok, stb... hanem mert egész egyszerűen más a mentalitásunk, ugyanúgy nem lennék jó partner számára, ahogy ő se nekem. Ennyi... de ez én vagyok, a te "igazid" meg nyilván nem ezt válaszolná, szóval sok sikert! :)
Maga a tény engem nem zavarna. A jelenlegi párom is nagy nőcsábász volt előttem.
Ami benned zavar, az inkább a stílusod. Beképzeltnek tűnsz, és ráadásul a semmire.
24-es vagyok, még annyi lemaradt, hogy amíg a körülöttünk levő kapcsolatok nagy része sorra felbomlik, tönkremegy, megcsalják egymást, a miénk addig egyre stabilabb lesz, egyre jobban szeretjük, tiszteljük egymást, nem csak szerelmesek, hanem a legjobb barátok is vagyunk, a legszívesebben a nap 24 óráját egymás közelében töltjük, tudom, ez másnak sok lenne, nekünk nem. Kitartunk szó szerint egészségben, betegségben, a legnagyobb nehézségek közepette is.
Úgyhogy nem ezen múlik. Vagyis nem feltétlenül ezen. Sajnos az emberek sokszor csak az orrukig látnak, ezért ítélkeznek, de a jövőtök csak rajtatok áll, vagy bukik, nem a sok károgón. :)
ma 19:04
Örülök hogy így gépen keresztül eltudod dönteni.A semmi alatt mit értesz?Elég sokat elértem az életben...jó munkám van,több nyelven beszélek,külföldön dolgozom és az emberek többnyire kedvelnek.A nők is igen...:D
Igen van egy stílusom de az emberek az életben ezért nem utálnak engem vagy tartanak nagyképűnek.Nem ismersz így alkossál képet előre valakiről.Rossz szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!