Álmaid férfijával/nőjével vagy együtt?
Itt most a külsőségekre gondolok.
Belsőre nyilván mindenki szereti a társát, hiszen azért van vele. :)
De teljesen őszintén, van olyan, aki olyan emberrel van együtt, akinél még sosem látott gyönyörűbbet?
Igen.
14 éves korom óta hosszúhajú (barna), kékszemű srác volt az ideálom.
Ebből 2 évet tényleg ilyen is volt :) aztán megkértem, hogy vágja le a haját. A többi még mindig stimmel.
Az nem igaz, hogy nem létezik nála sármosabb ffi, de nekem Ő már első pillanattól az ideálom volt:)
Igen..
Egy "hiba",ami miatt majdnem nem akartam osszejonni vele, hogy nem magas.
Pont elotte fogadtam meg, hogy ezentul csak magas pasival "kezdek"
O pedig 2-3 cm-rel magasabb nalam...
En 174 vagyok, ugyhogy annyira nem alacsony, csak eppen az elotte valo dontesem miatt ereztem a sors fintorat, mert ezen kuvul mar akkor semmi kifogasom nem volt ellene, kulsoleg sem, olyan gyomorremegosen nezett ki mar akkor is...:)
Szerintem a meggondolatlan kijelentesem, miatt kaptam meg jol, hogy a tokeletes parom pont ezt az egy kikotesemet nem tudta teljesiteni.
Meg mindig jobban orulok, mitha azzal kaptam volna lecket, hogy pont a kivansagom teljesul, de minden mas szempontbol alkalmatlan tarsat kaptam volna, aki meg jol meg is mantott volna, hogy ezzel tanuljam meg, hogy nem mindgy mit kivan az ember....
A grafikus esete annyira jo, komolyan romantikzs filmsztoriba is elmenne, es meg elveznem is a filmet....
Azt hiszem, igen.
Elsőre nem tetszett igazán, de pár találkozás után már nagyon. (Akkor még nem jártunk.) Aztán beleszerettem, és azóta őt látom a világ legjobb pasijának.
Előző szerelmeim egész más típusok voltak, akkor azt hittem, ők az eseteim, most már tudom, hogy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!