Álmaid férfijával/nőjével vagy együtt?
Itt most a külsőségekre gondolok.
Belsőre nyilván mindenki szereti a társát, hiszen azért van vele. :)
De teljesen őszintén, van olyan, aki olyan emberrel van együtt, akinél még sosem látott gyönyörűbbet?
A párkapcsolat nem a külsőségekről szól. Ha felsorakoztatnám az összes nekem tetsző férfit akkor sem tudnék választani, az nyerne, akivel a legjobb lenne közös életet kezdeni. Természetesen a Párom külseje is tetszik, csúnyán mondva beleesik a nekem tetsző kategóriába. De a szerelem is hozza, hogy tetszik, és a tetszés is hozza a szerelmet. Ezt nem igazán lehet leírni.
24N
Engem külsőre fogott meg a párom először, mivel előtte nem ismertük egymást. Aztán ahogy egymás mellé keveredtünk és teltek a hetek, összemelegedtünk.
Max annyi kivetni valóm van, hogy lehetne 10-20 centivel magasabb, mert így magassarkút már nem vehetek fel mellé, dehát ez van. :)
Meglepő, hogy így alakult, de igen! :)
Nekem 100%-ig ő az ideálom.
Mások hülyének néznek, mert hosszú hajú, tetovált, piercinges :)
Jó kérdés, az az igazság, hogy külsőre nem igazán volt elképzelésem annak idején a leendő páromról, nem volt egy fix ideálom, az számított, hogy valamiért vonzódjak hozzá. Nem is egyforma típusok tetszettek meg.
De igen, mindent összevetve a páromat látom most a legjobb pasinak. Biztos ez amiatt is van, hogy szerelmes vagyok belé, de amúgy is jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!