Normális, hogy így élünk együtt?
Barátnőmmel amikor ráérünk mindketten együtt szoktunk lakni egyikőnknél pár hetet, vagy hónapot.Első pár nap még foglalkozott velem aztán úgy zajlik egy nap, hogy felkelünk utána odaül a számítógéphez és estig játszik, aztán tvzünk együtt, utána legtöbbször elmondja, hogy nem akar szexelni és alszunk, és másnap ugyan ez előről.Azt mondja szeret és nincs kedve a szexhez, de nem értem miért nem foglalkozik velem mégis.
Nálatok ez hogy van?Ti akik együtt laktok mit csináltok egész nap?
játék és tévé? elég sivár életetek lehet....
mi társasozunk, fözünk elmegyünk sétálni kirándulni fallabdázni, valami rendes progi...tudod ki ülne a gép elött... hacsak neme gymással játszunk autoversenyzöst. a lényeg h közös cucc legyen.
A barátnőd már erősen számítógép függő !!!
Ébresztő!
Nem veled él együtt, hanem a pc-vel!
Mivel játszik?
Esetleg megkérdezted, miért csinálja ezt, nincs-e próblémája?
Az én férjem is ezt csinálta egy darabig, amikor összeköltöztünk, és végül kiderült, pont leépítés volt a munkahelyén, ő pedig félt, hogy ő is lapátra került.
Mi is elég sokat gépezünk, meg tévézünk, főleg ilyen rossz időben. Általában úgy telik a napunk, hogy munkahely (ha éppen van munka), aztán főzés, takarítás, állatokat ellátni, nyáron a kertet rendezni, közben szokott idő jutni gépezésre, tévézésre, olvasásra, esténként sétálni szoktunk, jó időben kirándulunk és úgy el is telik a nap.
Nem vagyok híve annak sem, hogy egész nap ne csináljunk semmit, de a kényszerű programoknak sem. Egy időben a páromnak szokása volt, hogy csak azért, hogy ne üljünk itthon, elcipelt szinte minden nap egy csomó ismerőshöz, mert ez szerinte jó szórakozás. Nekem ezekkel az ismerősökkel nem volt témám, nem is vagyon nagyon beszédes társaságban, soha nem éreztem jól magam, úgyhogy aztán olyankor inkább otthon maradtam és én is vagy a számítógépet, vagy a könyveimet bújtam.
Olyan programokat kellene találnotok, amiket mindketten szerettek. Ha nem egy sportos, meg kirándulós alkat a párod, akkor már az is közös program, ha elmentek moziba, vagy valamit kajálni, de még az is, ha együtt játszotok valamit a számítógépen, aztán majd kialakul.
Egyetértek azzal a válaszolóval is hogy lehet, hogy valami gondja van a barátnődnek, amiről nem tudsz és azt vezeti le a sok játékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!