Szexelhetek, de nem aludhatunk együtt?
Szerintem egy hosszas beszélgetés után megértene téged anyukád. :)
Csak óvatosan, nehogy felhúzd magad közbe.
Nálunk meg az van, h a barátom nem alhat itt, de én ott alhatok nála..erre a barátom ki van akadva, amit meg is értek :(
Mindig azt mondják h ne lógassa itt a mi hazunkba/szobainkba a f*szát...
Nem értem minden 17-1 évesnek miért olyan fontos az együtt alvás, hogy aztán az tűzön -vizen keresztül kell...
Nekem is 17 éves korom óta van párom (ugyan az az ember:)) de még sosem aludtam náluk és ő sem nálunk. Igaz, nekünk nem is tiltották, de fel sem merült ez a lehetőség. Úgy gondolom, ismerjük annyira a szüleinket, hogy be tudjuk lőni, zavarja vagy nem zavarja őket a dolog. Amennyiben zavarja őket, szerintem gyerekként kutyakötelességünk ezt figyelembe venni és nem altatni magunknál az éppen aktuális pasinkat. Nekik is intim szféra, lehet kellemetlen nekik a párod jelenléte, reggel-este pizsiben.
Én pl. ha felajánlanák is gondolkodnék, hogy megyek-e anyósomékhoz aludni, hogy aztán a reggeli kávé után apósommal ütközzek a WC ajtóban, amikor ő is én is sietek. Egyébként nagyon jófejek és jóban vagyunk, olyan vagyok mint a saját gyermekük, de ezt még én is megtudom ítélni....
Aludjatok olyankor együtt, ha a szülők nincsenek otthon és pont.
Vagy, hamarosan lehet menni egyetemre, kintlakásba, ott lehet folytatni.
22-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!