Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Életem legtökéletesebb férfijá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legtökéletesebb férfijával vagyok együtt. Minden jó, kívül, belül rajta, a kapcsolaton belül is. Mégis sokat gondolok az exemre. Miért?

Figyelt kérdés
az exem mindent megadott értem, és nagyon különleges kapcsolat volt minden téren. de már egy ideje vége. a szakításunk után is sokáig küzdöttünk egymásért, de nem lehettünk együtt. hónapokkal később megfogadtam magamnak, hogy elfelejtem. akkor úgy éreztem sikerül is. összejöttem a mostani barátommal, minden tökéletes de ha meghallok egy zenét vagy egy olyan helyen vagyok ami közös emlékeket idéz fel az exemmel, rámtör a rosszkedv, a sírás, a hiányérzet. miért? azt már hozzá se akarom tenni, hogy rengeteget álmodok róla, minden héten. múltheti álmomban megcsaltam a jelenlegi barátomat az exemmel..
2012. júl. 3. 18:38
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és a szerelmes zenékről is az exem jut eszembe, holott nem lehetünk együtt (nem akarom leírni az okát), és tényleg a mostani barátomnál jobbat sosem találnék, nem akarom elveszíteni de nagyon nehéz:(
2012. júl. 3. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 3. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A ragaszkodás nem múlik el egyik napról a másikra. Hagyj magadnak időt! Arra meg vigyázz, hogy a mostani barátod ne lássa rajtad, hogy még az előző miatt szomorkodsz! Próbálj a jelenre, a jövőre koncentrálni, foglald el magad, élvezd az életet, ne rágódj a múlton! Most még nehéz, de idővel egyre könnyebb lesz.
2012. júl. 3. 18:42
 4/6 A kérdező kommentje:

1. láttam a filmet:)

2. lassan fél éve, hogy vége. én mindig is könnyen felejtettem, de ez most más. nem akarom, hogy a jelenlegi barátom megtudja, már most sz*rul érzem magam, hogy kiírtam ezt

2012. júl. 3. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Mennyi időt vártál a régi meg a mostani kapcsolatotok között? Gondolom nem sokat. Ne kell tönkre tenni senkit csak azért, hogy el tudd feledni a régi haverodat. Ha csak feledésre kell, mond meg neki előre, s akkor úgy áll hozzá. Velem is össze akart jönni egy fiatalabb csajszi, de tudtam, hogy egy hete szakított a pasijával, akit többször megcsalt a kapcsolata alatt. Ő magától nem mondta volna el, de oda tereltem a beszélgetést, s elmondta. Aztán mondtam neki, hogy ok, de csak szex és más semmi. Ez már nem tetszett neki, hogy nem tud szórakozni kedvére.
2012. júl. 3. 19:17
 6/6 A kérdező kommentje:
fél évet. amúgy ki mondta, hogy arra kell, hogy elfelejtsem az exem?
2012. júl. 3. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!