Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki első együtt alvásokat sminkben töltötte?

Figyelt kérdés
Egyik volt osztálytársam mesélte, hogy inkább felkelt korábban, hogy megigazítsa a sminkét :O ez normális dolog? Egyszer úgy is meglátja smink nélkül...
2012. júl. 2. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
akk nem komoly a kapcsolat...
2012. júl. 2. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Biztos van, de ez egy baromság.
2012. júl. 2. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nem,de alapból kb sosem sminkelem magam.Eddig még nem volt rá panasz.:D

Legalább nem döbben meg a másik reggel.:D

2012. júl. 2. 13:57
 4/8 A kérdező kommentje:
azóta 2 éve együtt vannak :D csak nekem furcsa volt..
2012. júl. 2. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért az első együtt alvás még nem számít hú de nagyon komoly kapcsolatnak...Szerintem ha eleinte ilyen előfordul az még nem a világ vége, ha megunja a lány akkor smink nélkül is fog "mutatkozni".
2012. júl. 2. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első 1-2 együttalvásnál nekem is volt ilyen, hogy ha volt valami feltűnőbb "pattanásnyom" az arcomom, akkor arra a pontra egy nagyon kevés alapozót visszatettem arcmosás után. Visszagondolva tudom hogy butaság volt.:)

Lassan két éves kapcsolat.:) 19L

2012. júl. 2. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Rajtam a legelső együtt alvásunkkor volt, de csak mert nem úgy terveztem, hogy együtt alszunk:D amúgy szerintem az már elég durva ha valaki nem mer a saját barátjánál smink nélkül aludni...:dd
2012. júl. 3. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
előző vagyok, amúgy alapból én is sminkelem magam, alapozót is használok (persze ilyen melegbe nem mi értelme, hogy lefolyjon és foltos legyek:dd) de sminkbe aludni szerintem nagyon cink:d kijönnek a pattik, nem tud szellőzni a bőr.. meg mit gondolhat az a fiú aki mellett a barátnője sminkbe alszik:dd ráfolyik az ágyneműre a smink meg minden:DDDD
2012. júl. 3. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!