Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttalvás a párommal! De nem lehet?
20 éves lány vagyok, májusban töltöttem. Tavaly nyáron elmehettem a párommal a Balatonra kerékpárral egy hétre. De az, hogy Ő vagy én nálunk/náluk aludjunk, azt már nem.
Jön a nyár, 5 éve vagyunk együtt, szüleim nem szeretik a srácot, azért nem akarják, hogy ide jöjjön. Egy kis esti kalandért meg nem akarok szobára menni.
Mit ajánlasz, mit tegyek? Próbáljam megbeszélni velük(amit eddig nem mertem az eddigi elutasításaik miatt), vagy tényleg keressek egy kicsit távolabb a lakhelyünktől valami panziót, apartmant, és mondjam azt, hogy bulizni megyünk?
(Nehéz ügy, szüleim még Szilveszterkor sem hagyták, hogy itt maradjon, amikor hajnali kettőkor hazajöttek. Hazaküldették velem.)
Kizárt, ilyenbe biztos nem mennének bele. Volt már olyan, hogy amikor senki nem volt itthon áthívtam, de akkor is felhívtam anyum, hogy mikor érnek haza, hogy addigra elküldhessem.
Sajnos most nyáron nincs pénzünk elmenni több napra nyaralni. Pedig az lenne a legjobb.
2.vagyok
Hát akkor ez így nehéz.Mikor költöztök össze,mikorra tervezitek?
Amúgy az sem szép dolog,hogy a szüleid így viszonyulnak a párodhoz.
Szép dolog, vagy sem, el kell fogadjam. A véleményükön nem tudok változtatni. Nem szeretik, pont. Nem szimpatikus nekik, mindenki tömi a fejüket, hogy nem hozzám való. Sokat adnak mások véleményére.
A kocsis téma még megoldható is lenne, de hova menjünk? Voltunk már kb 3X így kint ugyanazon a helyen, de félek, hogy a környéken lévő telepről esetleg észreveszik a fényszórót és kiküldik a rendőrséget. Más jó, határbeli hely meg nincs a környéken, csak nagyon rossz utakkal, ahova nem merek bemenni személygépjárművel. Tényleg nagyon nehéz megoldani, de nagyon hiányzik már egy kettőkre szánt este. :) Csak mi ketten. Még napközben sem nagyon tudjuk megoldani. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!