Együtt szeretnénk aludni a barátommal de nem engedik, miért? (Bőv. Lent)
Sziasztok.
A sztori a következő: Több mint másfél éve együttvagyok a barátommal, ismerik, szeretik, szüleink jól kijönnek. Sokat volt már nálunk, és kb fél éve kérdezgetem hogy ittaludhat-e de mindig nem volt a válasz.
Így hát végülis nappal történt meg "aminek meg kellett történnie" szüleink tudnak róla, nemvolt semmi baj, kicsit ellenezték hogy ilyen korán neki adtam a szüzességem de szeretjük egymást, és én vele szerettem volna.
Megkérdeztem kb 2hónapra rá hogy megtörtént az első, hogy itt aludhat-e mert akkor nem kell neki pénteken este átutazni a város másik felébe, hogy aztán reggel úgyis visszajöjjön. Direkt mondtam is, hogyha a kaja a baj (kicsit rosszul állunk anyagilag) akkor azt meg tudjuk oldani mi ketten, vagy felezem vele az enyémet...(Mint később kiderült anyum kapott fizetést így kaja lett volna)
Először nem akart válaszolni, próbálta terelni a témát, semmi konkrétat nem mondott, aztán mikor mondtam neki hogy ne tereljen egy bő 2perces síri csönd után aztmondta hogy nem, kérdeztem hogy miért? Nem kaptam választ. (Poénból megjegyezte hogy neki se engedték meg...) Aztán aztmondta hogy féltenek minket. De mondtam hogy nem AZÉRT szeretnénk, csak végre hogy egymás mellett ébredhessünk és aludhassunk el. Nem kaptam választ ismét.
Aztán mondta hogy mindjárt elsírja magát, és "ne csináljam"
Inkább befogtam, aztán eljöttem onnan.
A kérdésem konkrétan az lenne hogy ezek milyen indokok? Már ha volt indok, legtöbbször csak síri csönd volt a válasz, és miért nem engedi meg?(Kicsit szánalmasnak éreztem magam, mert még mondogattam is hogy légyszi, de semmi reakció)
Mellesleg, másfél éve poénból feljött eza téma mikor még nemis terveztük ezt, hogy ha együtt karunk aludni akkor arramég 1-2 évet várjunk. Hát ez pont közötte volt, mégsem engedték meg...Ráadásul nemis a srácnál aludnék, hanem itthon... És aludt már itt szilveszterkor, de nem aludhattunk együtt...
Egyébként nem konzervatívak egyáltalán a szüleim, ezért is volt meglepő.
én 16/l barátom 17/f
szerintem azért nem mond konkrét okot, hogy ne tudd kezelni a kifogásait. ez a legrosszabb, de nem tudsz mit csinálni, beletörődsz.
lehet, hogy zavarná őket a tudat, hogy a szomszéd szobában szexeltek a barátoddal (még ha nem is). azt meg mégsem mondhatják, hogy itt alhat, de ne dugjatok! :D
legyél türelmesebb, vagy aludj a barátodnál.
Ja meg mégvalami.
gondolom hülyén érezné magát mindkét szülőd, ha a párod szülei faggatóznának, hoyg Na komaasszony hogy zajlott az első éjszaka a fiatalokkal?
Érted már ez egyféle felelősségvállalás is irántatok az ő részükről a párod szülei felé.
Gondolom ezt nem merik bevállalni..
Szüleid nem szoktak veszekedni? Nem viselkedik néha úgy valamelyikőjük ami vállalhatatlan mások előtt?
Ezt azért kérdezem, mert az én apum alkoholista, napközben teljesen rendben van, de este mindig leissza magát, így az én barátom nem, hogy nem alszik itt, de az is probléma ha este egyáltalán itt van. Nem azért mert nem szeretik, hanem mert anyu szégyenli apu viselkedését.
Vagy esetleg nem az anyagi helyzeteteket szégyenli? Lehet, hogy azt gondolja, hogy szegényes a lakásotok...vagy mit tudom én. Legalábbis a reakciójából én arra következtetnék, hogy titkol valamit, vagy szégyell valamit. "Aztán mondta hogy mindjárt elsírja magát, és "ne csináljam"
Aki direkt ki akar cseszni a gyerekével és csak úgy poénból nem engedi ott aludni a barátot, barátnőt az nem így reagál.
Ugyanmár, nem arról van itt szó, hogy vállalhatatlan a szülője, hanem arról hogy az egész jó viszony meg szeretik egymást a szüleitek stb mind kirakat, vagy kényszer a puszta valóság meg ez.
nagy hallgatás, vagy a nagy nem..
Igazából nem is értem, de az ilyen kérdések alatt mindig a filozofálgatás kezdődik, hogy "16 évesen még nem kéne szexelni" stb. Lássuk már be, hogy változott a világ, és 16-7 évesen már bőven jó lefeküdni az embernek a barátjával. Pont ma hallottam egy csajról, akinek már 13 évesen abortusza volt. Na, az a nem normális.
Nagyon nem tudsz mit tenni, esetleg próbálkozz inkább azzal, hogy mi lenne, ha te aludnál a barátodnál. Hátha tényleg az a bajuk, hogy nem akarnak korán reggel "idegenek" előtt mászkálni, vagy valami.
Első: Jó rendben te ezt így gondolod. Szüleim is így gondolják. De ha már úgyis ez van, amit igazából tiltani nem tudnak, akkor miért nem engedik meg?
Amúgy sem éjjel csinálnánk, mikormár mindketten hulla fáradtak vagyunk, ez bukik ilyen szempontból.
Második:
Azt nappal is megtehetnénk, ráadás mondtam hogy nem azért aludna itt, vagy ennyire nem bíznak bennem? Soha nemvoltam hazug, mindig mindent elmondtam, jó tanuló vagyok, nemtudom mivel szolgáltam rá...
"És mi lenne, ha te aludnál náluk?"
Szerintem végképp nem mennének bele hogy ráadásul nemis itthon lennék...Nameg régen barátnőkhöz se engedtek és őket sem ide...(Maximum 2-3x volt ilyen)
"Szüleid nem szoktak veszekedni?"
Nem, de igazából nem mindegy? Pénteken egésznap ittvan barátom, azaz suli utántól este 8ig, és másnap reggel jön... Nameg máskor is szokott ittlenni (nem nonstop) akkor is veszekedhetnének de nemszoktak szóval nemhiszem hogy ez lenne.
Amúgy mipért "potyázna" itt? Nameg régen a lányos háznál...Mintha te nem aldutál volna a bartátnődnél/nálad a barátod...
A korán idegenek előtt mászkálás is kizárva, csomószor reggel 9-re jön, volt olyan is hogy ő ébresztett (szülinapomon) nameg szilveszter... Csak együtt nem aludhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!