Együtt szeretnénk aludni a barátommal de nem engedik, miért? (Bőv. Lent)
Sziasztok.
A sztori a következő: Több mint másfél éve együttvagyok a barátommal, ismerik, szeretik, szüleink jól kijönnek. Sokat volt már nálunk, és kb fél éve kérdezgetem hogy ittaludhat-e de mindig nem volt a válasz.
Így hát végülis nappal történt meg "aminek meg kellett történnie" szüleink tudnak róla, nemvolt semmi baj, kicsit ellenezték hogy ilyen korán neki adtam a szüzességem de szeretjük egymást, és én vele szerettem volna.
Megkérdeztem kb 2hónapra rá hogy megtörtént az első, hogy itt aludhat-e mert akkor nem kell neki pénteken este átutazni a város másik felébe, hogy aztán reggel úgyis visszajöjjön. Direkt mondtam is, hogyha a kaja a baj (kicsit rosszul állunk anyagilag) akkor azt meg tudjuk oldani mi ketten, vagy felezem vele az enyémet...(Mint később kiderült anyum kapott fizetést így kaja lett volna)
Először nem akart válaszolni, próbálta terelni a témát, semmi konkrétat nem mondott, aztán mikor mondtam neki hogy ne tereljen egy bő 2perces síri csönd után aztmondta hogy nem, kérdeztem hogy miért? Nem kaptam választ. (Poénból megjegyezte hogy neki se engedték meg...) Aztán aztmondta hogy féltenek minket. De mondtam hogy nem AZÉRT szeretnénk, csak végre hogy egymás mellett ébredhessünk és aludhassunk el. Nem kaptam választ ismét.
Aztán mondta hogy mindjárt elsírja magát, és "ne csináljam"
Inkább befogtam, aztán eljöttem onnan.
A kérdésem konkrétan az lenne hogy ezek milyen indokok? Már ha volt indok, legtöbbször csak síri csönd volt a válasz, és miért nem engedi meg?(Kicsit szánalmasnak éreztem magam, mert még mondogattam is hogy légyszi, de semmi reakció)
Mellesleg, másfél éve poénból feljött eza téma mikor még nemis terveztük ezt, hogy ha együtt karunk aludni akkor arramég 1-2 évet várjunk. Hát ez pont közötte volt, mégsem engedték meg...Ráadásul nemis a srácnál aludnék, hanem itthon... És aludt már itt szilveszterkor, de nem aludhattunk együtt...
Egyébként nem konzervatívak egyáltalán a szüleim, ezért is volt meglepő.
én 16/l barátom 17/f
ma 20:55
39 százalékodból ítélve a politikai fórumokon lógsz. A "liberális" szón kívül felfogtál mást is a kérdésből és a válaszokból?
Ezt nem úgy értettem hogy jaj én mekkora felnőttnek képzelem magam, csak a folyamatos kislányozás meg a korhoz kötött hozzászólások...
Mintha 18 évesen hirtelen mindenki felnőtté válna egy éjszaka alatt...Valószínű.
ma 21:05
Hogyne, kivételek mindig akadnak. Elvétve.... Egy 28 éves lehet gyerek, de a 16 éves még nem felnőtt, maximum, ha nagyon meggyötörte az élet.
De egy 28 éves nő egyszerűen többet látott és tapasztalt és felkészültebb a problémák megoldására. Az esetek döntő többségében.
Az egy dolog, hogy ismerik másfél éve, de ez nem garancia arra, hogy meg is tudja magát fékezni - meg te is. Oké, persze, van gumi, de akkor sem.
Én sem engedném.
Szerintem olyan is lehet a dologba,hogy rájöttek,hogy a "kicsi lányuk" kezd felnőni/felnőtt...=)
Ez szerintem normális...de hidd el,bele fognak menni,mert mindig jót akarnak Neked!=)
Jaa, hogy már megvolt! Értem. De így sem engedném. Szerintem szipmlán arról van szó, amiről minden szülőnél: te mindegy, hány éves leszel, de akkor is az ő kicsi lányuk maradsz, a szemük fénye, akit féltenek. Ha anya leszel, meg fogod érteni a dolgot.
Egyébként tényeg várhattál volna vele. 16 évesen még nem ez kéne legyen a top 5 dolog között.
" Illetve, mint opció, hogy nem igazán tudják lenyelni(még), hogy a kislányuk felnövőben van."
"Szerintem olyan is lehet a dologba,hogy rájöttek,hogy a "kicsi lányuk" kezd felnőni"
Ezekben van valami. De komolyan. Anno, mikor elkezdett nőni a mellem és melltartót akartam anyukám nem akart venni merthogy "még nem kell" (akkormár 2 éve topot hordtam mert tesin is rossz volt már) 14 éves voltam, aztán mivel nem akart sehogysem venni nekem meg kényelmetlen volt, vettem magamnak.
De így visszagondolva, amikor azt kérdeztem hogy lehet e melltartóm akkor is ugyanígy viselkedett.
#13,15: 8as vagyok, nekem jött a 13. válasz. Teljesen egyetértek abban, hogy rengeteg fiatal nem tud felelősségteljesen védekezni, és tulajdonképpen versenyt csinálnak a szüzesség elvesztéséből, illetve a szexből. De ahogy látjuk, a Kérdezőnél egyáltalán nem erről van szó, és bár elég valószínű, hogy nem maradnak együtt egész életükben, nem gondolom, hogy ez egy komolytalan kapcsolat lenne.
Én is 16 évesen feküdtem le először a Szerelmemmel, (most 18 vagyok) és nekünk éjszaka történt. Már előtte beszélgettem a témáról anyukámmal, a lelkemre kötötte, hogy védekezzünk, és csak akkor tegyem meg, ha tényleg készen állok rá.
Nos, mi védekeztünk, több mint 1 évig használtunk gumit, pedig sokszor nagy volt a kísértés, de odafigyeltünk mindig. Aztán kb fél éve bejelentkeztem (én) a nőgyógyászhoz, elmentem (egyedül), megvizsgált, felírta a fogamzásgátlót.
És egyébként teljesen jogos, akármennyire "félelmetes" dolog a nőgyógyász elsőre, nekem sem lett volna képem odaállni anyukám elé, hogy szeretkezni már elég felnőtt voltam, de egy orvoshoz már nem merek egyedül elmenni.
Persze, tisztában vagyok vele, hogy a fogamzásgátló sem 100%os, de figyelek arra, hogy mindig időben, pontosan vegyem be stb.
Azzal is egyetértek, hogy az együtt alvás már egy komolyabb, bensőségesebb dolog a kapcsolatban. A mi kapcsolatunk távkapcsolat, így mi tulajdonképpen rákényszerültünk erre (egy napra a mi anyagi helyzetünkben egyszerűen "nem érte meg" lemenni), és nekem a kezdetektől fogva a reggelek, meg az összebújva alvás hiányzik a legjobban hét közben.
Tehát én úgy gondolom, hogy a Kérdező elég "felnőtt" kapcsolatban él ahhoz, hogy együtt aludhasson a barátjával. Másfél év nem rövid idő, és nem is tűnik buta, befolyásolható lánynak. Nyilván benne van a lázadásos korszakában, de nem hiszem, hogy az együtt alvás olyan nagy kérés lenne.
Mondjuk abból a szempontból érthető lenne, hogy a szülők sem akarják éjszaka a lányuk nyögéseit hallgatni, és valószínű, hogy nem hiszik el, hogy éjszaka nem szexelnétek.
"Mintha 18 évesen hirtelen mindenki felnőtté válna egy éjszaka alatt...Valószínű."
Na pont ez az, hogy a többség még 18 évesen sem felnőtt, hiába nagykorú. Következésképp: ha még egy 18 éves sem felnőtt, akkor egy 16 éves még gyerek. És nem igaz, hogy nem fogod fel, hogy itt most nem (csak) a szex a lényeg. Hanem az, hogy az együtt alvással ráértek még. Te magad írtad, hogy nem csak kísérleteztek egymással. ha valóban így van, akkor a későbbiekben lesz még elég alkalmatok együtt aludni, amikor már magasabb szintre lépett a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!