Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éve együtt vagyunk a barátommal de nem engedik hogy nálam aludjon. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Ő 16 én 172011. júl. 11. 15:30
1/9 anonim válasza:
Talán kérdezd meg azt a szülőt amelyik nem engedi. Nyilván meg fogja indokolni. Vagy nem...
2/9 anonim válasza:
szerintem ez egyértelmü féltik a lányukat nem vagyok szülő igy nemtudom átérezni milyen amikor tujuk hogy a gyerekünk lehet éppen most veszikel szüzességét de ha már jól kijönnek a fiuval és biznak benneaminagyon nagyn ritka eset akkor megengedik vagyha benned biznak nagyon :D
3/9 anonim válasza:
utólag18/F és bocsánat durván irtam hogy nemtudom hogy esik neki mikor tudják hogy a lányuk éppen szexelni akartok még haaludni akkartok csak akkor is fennál egy szülőben hogy mivan ha csak nekem mondja ezt ...gondolom énés bocsi hogy szüznek neveztelek valóban ezt nem mondhatom mitöbb nincs jogom ezt mondani hai gaz ha nem bocsi érte
5/9 anonim válasza:
Mi az esküvőig külön aludtunk, amikor a szüleimnél voltunk, pedig tudták, hogy együtt lakunk (másik város). Tiszteletben tartottuk az elveiket, ők meg békén hagytak minket. Értelme nem volt, de mindenki boldog volt, ezért megérte. Ennyi.
6/9 anonim válasza:
Mert nem akarják hogy dugjatok.Ilyen egyszerű:D
7/9 A kérdező kommentje:
amúgy félre értettétek.. én vagyok a lány ő a fiú...
2011. júl. 11. 17:51
8/9 anonim válasza:
Az durva..:D
Nem akarok bele szólni de előbb megérik a lány mint a fiú.Ugyhogy ez a kapcsolat lehet, hogy gallyra megy. =/
Én már 14 évesen a barátommal aludtam. DE KÜLÖN ágyban és nem csukhattuk be az ajtót sem. Szépen elbeszélgettünk stb.De még csak most aludtunk együtt talán 3x és már nini itt vagyok 19! :) 5 évig külön ágyban aludtunk és arról nem is beszélve, hogy a mai napig én is és a párom is szüzek vagyunk! :)
9/9 anonim válasza:
Utolsó, ezt hogy kiviteleztétek hogy 5 év alatt semmi eksön?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!