Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt szeretnénk aludni a...

Együtt szeretnénk aludni a barátommal de nem engedik, miért? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A sztori a következő: Több mint másfél éve együttvagyok a barátommal, ismerik, szeretik, szüleink jól kijönnek. Sokat volt már nálunk, és kb fél éve kérdezgetem hogy ittaludhat-e de mindig nem volt a válasz.

Így hát végülis nappal történt meg "aminek meg kellett történnie" szüleink tudnak róla, nemvolt semmi baj, kicsit ellenezték hogy ilyen korán neki adtam a szüzességem de szeretjük egymást, és én vele szerettem volna.

Megkérdeztem kb 2hónapra rá hogy megtörtént az első, hogy itt aludhat-e mert akkor nem kell neki pénteken este átutazni a város másik felébe, hogy aztán reggel úgyis visszajöjjön. Direkt mondtam is, hogyha a kaja a baj (kicsit rosszul állunk anyagilag) akkor azt meg tudjuk oldani mi ketten, vagy felezem vele az enyémet...(Mint később kiderült anyum kapott fizetést így kaja lett volna)

Először nem akart válaszolni, próbálta terelni a témát, semmi konkrétat nem mondott, aztán mikor mondtam neki hogy ne tereljen egy bő 2perces síri csönd után aztmondta hogy nem, kérdeztem hogy miért? Nem kaptam választ. (Poénból megjegyezte hogy neki se engedték meg...) Aztán aztmondta hogy féltenek minket. De mondtam hogy nem AZÉRT szeretnénk, csak végre hogy egymás mellett ébredhessünk és aludhassunk el. Nem kaptam választ ismét.

Aztán mondta hogy mindjárt elsírja magát, és "ne csináljam"

Inkább befogtam, aztán eljöttem onnan.

A kérdésem konkrétan az lenne hogy ezek milyen indokok? Már ha volt indok, legtöbbször csak síri csönd volt a válasz, és miért nem engedi meg?(Kicsit szánalmasnak éreztem magam, mert még mondogattam is hogy légyszi, de semmi reakció)

Mellesleg, másfél éve poénból feljött eza téma mikor még nemis terveztük ezt, hogy ha együtt karunk aludni akkor arramég 1-2 évet várjunk. Hát ez pont közötte volt, mégsem engedték meg...Ráadásul nemis a srácnál aludnék, hanem itthon... És aludt már itt szilveszterkor, de nem aludhattunk együtt...

Egyébként nem konzervatívak egyáltalán a szüleim, ezért is volt meglepő.

én 16/l barátom 17/f

2012. jún. 13. 18:05
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Szegényes lakás...Nem mondanám, nagy házunk van szép berendezés stb (akkor még volt pénz, hehe nameg nagymamámmal együtt lakunk előttünk unokatesómék laktak itt)

És amúgyis rengetegszer volt már itt.

Szüleim nem alkoholisták :)

2012. jún. 13. 19:06
 12/36 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem pedig tök egyértelmű, hogy miért nem engedik... Azért mert szex ide vagy oda, még GYEREK vagy! Pont.

Kefélnetek sem kellene még, de nyilván azzal nem tudnak mit tenni - szerencsétlenek nem húzhatnak rád erényövet. Törődjetek bele, hogy az együtt alvás már felnőtt férfi és nő kiváltsága.

De ha annyira önállónak és felnőttnek érzitek magatokat, költözzetek össze, és annyit alhattok együtt amennyit akartok! :)

2012. jún. 13. 19:19
 13/36 anonim ***** válasza:
53%

ma 18:57

Nos, egy 16 éves kislány még nem felnőtt, akkor sem, ha ez neki nem tetszik. Lehet, hogy élvezi a szexet (naná...), de a következményeivel elvétve tud kezdeni bármit is. Ezért nem jó ötlet ennyi idősen aktívan szexelni. Minél gyakrabban csinálod, annál biztosabb kell, hogy legyen a védekezés, ha nem akarsz gyereket. És a tizenévesek nem arról híresek, hogy erre nagy gondot fordítanának, tisztelet a kevés kivételnek. És sem egy csecsemő, sem egy abortusz nem ideális ebben a korban.

A kérdező édesanyja nyilván nem tilthatja meg, hogy lefeküdjenek egymással, de korlátozhatja az együttléteket. Anyaként megértem őt.

egy nőgyógyász véleménye....

2012. jún. 13. 19:25
 14/36 A kérdező kommentje:

19:25

Korlátozhatja, de ezzel nemtudja, akkor korlátozza úgy hogy beszél velem, és elmondja amit gondol...Nem pedig hallgat és semmit nem szól hozzám...

Nameg mint már leirtam nem azért szeretnénk együtt aludni.

Ezzel nem korlátoz, és valószínüleg ő is tudja, mivel a szüzességem is nappal vesztettem el...

Amúgy nem képzeljük magunk felnőttnek de ez a "felnőttek kiváltsága" dolog értelmetlen. Sajnálom hogy neked sosem engedték, de az ismerősi körömben szinte mindenki 16-17évesen együtt aludhatott a barátjával.

Nemtudom mi gondotok van ezzel, mintha ti nem tettétek volna ha lehetőség van rá...

2012. jún. 13. 19:37
 15/36 anonim ***** válasza:
58%

Nos, a szex attól válik a "felnőttek kiváltságává", hogy felelősséget kénytelenek vállalni a következményekért.

Neked menne? És az összes 16-17 éves ismerősödnek?

Tudod, mi az én tapasztalatom? Rengeteg hozzád hasonló korú kislány terhességét vagyunk kénytelenek megszakítani. Még az abortuszhoz szükséges hivatalos ügyintézésre sem képesek, sokuknak az anyja kér időpontot a terhesség megállapításához szükséges vizsgálathoz is. A műtétet is ők fizetik, hozzák-viszik őket. Ott és akkor ezek a nagylányok, akiknek joga van a szexhez, rémült gyerekek. És akkor még "csak" abortuszról beszélünk, nem szülésről és egy saját gyermek felneveléséről.

Ennyit erről.

2012. jún. 13. 20:04
 16/36 anonim ***** válasza:
78%

Én 4 éve vagyok együtt a barátommal, 18 éves vagyok (nyáron albérletbe megyünk).

Mai napig nem engedik meg, hogy itt aludjon, viszont náluk megengedik :) Nálunk pl. apu azt nem szereti, hogy egy nem családból való, meztelen férfi a fürdőszobában mosdik, ahol ő is mindennap, reggel ott téblábolnának mindketten az étkezőben, stb. Szerintem nálatok is valami ilyesmi lehet :)

2012. jún. 13. 20:05
 17/36 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem mert túl korainak érzik ,hogy aktív házaséletet élj,és itt most nem a szexre kell gondolni,hanem azokra a folyamatokra amit az együtt alvás elindít az emberben,az már egy mélyebb kapcsolat ami a tinik között ritkán valósul meg,pl mert még csak a kísérletezésnek hódolnak.
2012. jún. 13. 20:09
 18/36 A kérdező kommentje:

20:04

Én nem a szexre hanem az együtt ALVÁÁÁÁSra mondtam de már 100adszor írom hogy az alvásnál mi tényleg csak aludni szeretnénk.

20:05

hátjó, majd megkérdezem hogy milenne ha én aludnék nála, de nemtúlsok reményt fűzök hozzá

20:09

Mi nem kísérletezünk egymással...

Amúgy ha ez így lenne akkor kb mindenkinek mély kapcsolata lenne, és hát nem lenne annyi szakítás mint amennyi van...

2012. jún. 13. 20:21
 19/36 anonim ***** válasza:
87%
Nos, édesanyádék nyilván nem fogják ellenőrizni, hogy valóban csak alszotok-e, úgyhogy igazából mindegy is. Kényelmetlen nekik, tudomásul kell venned. Két év és nagykorú leszel, akkor elköltözhettek és nem korlátoz senki sem a magánéletetekben.
2012. jún. 13. 20:36
 20/36 A kérdező kommentje:

A kislányozásról meg annyit hogy egy 28 éves is lehet gyerek és egy 16 éves is felnőtt.

De ez az én véleményem.

2012. jún. 13. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!