Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon szeretjük egymást a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretjük egymást a barátommal féléve vagyunk együtt nagyszülőknél élünk és nem engedik őt nekem voltunk gyámügyhöz beakartak adni az intézetbe de kaptam egy hónapot ha nem teszek le róla akkor visznek mit tegyek? , ,

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hány éves is vagy?
2009. aug. 11. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem nagyon értem. A nagyszüleidnél laktok, és nem engedig a nagyszüleid h vele legyél? És be akarnak rakni a nevelőotthonba? Hány éves vagy? Légyszi pontosabban fogalmazz!
2009. aug. 11. 20:46
 3/13 anonim ***** válasza:
ha szüleid ezért intézetbe adnának (bár szerintem csak meg akarnak félemlíteni)akkor inkább az intézet...
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha intézetbe akar a gyámügy küldeni,akkor nyilván fiatalkorú vagy.Dönthtesz:lemondassz a barátodról, vagy mégy az intézetbe.Más lehetőséged nincs.Én inkább a barátomról mondanék le a helyedben.Tini szerelem nem szokott tartós lenni.
 5/13 A kérdező kommentje:
16 vok és a nagyszüleimmel élek a 2 tesómmal
2009. aug. 11. 20:48
 6/13 A kérdező kommentje:
én zeretem nagyon és ő is engem eddig mindig kitartott mellettem de amugy felkészitettem rá hogy ez lesz és mégsem dobott de nem akarom őt dobni és intézetbe sem akarok menni
2009. aug. 11. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
esetleg nem költözhetnél hozzájuk? Mármint a barátodékhoz?
2009. aug. 11. 20:50
 8/13 A kérdező kommentje:
mondta hogy mennyek hozzájuk de akkor is intézetbe kéne mennem mert gyám alatt vagyok szval neki kikéne ahhoz vennie
2009. aug. 11. 20:51
 9/13 anonim ***** válasza:
...... ,,,,,, ezeket helyezd el a kérdésedben, akkor talán megértem, hogy mit szeretnél tudni.
2009. aug. 11. 21:05
 10/13 anonim ***** válasza:
irass egy papírt a barátoddal h ő eltart, és h náluk lakhatsz...és akkor talán nem lesz baj. Ha nagykorú a barátod, akkor menjetek el ketten a gyámügyre, és kérdezzétek meg h mi ilyenkor a teendő.
2009. aug. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!