Miért nem fogadja el anyukám, hogy Győrbe megyek a párommal?
majd beletörödnek csináld amit a szived diktál
37/F
Szerintem csak meglepödöttt, hogy a kislánya elmegy, föként, hogy nem számitott rá.
Menj nyugodtan, kis idö múlva megbékél majd a helyzettel.
Ez nem olyan nagy baj szerintem, mamádnak nagyobb a szíve mint az esze ezért ne ma logikus jó megoldásnak örül hanem aa közelében tartana még.
Biztosan álmodozott róla hogy eljátszik az unokáival minden nap...
Egyedüli gyerek lehetsz gondolom :)
Majd idővel megnyugszik és belátja hogy így a jó.
Tolnán amúgy sokkal maradibbak az emberek, én 7 éve költöztem ide de 100 évet jöttem vissza az időben :)
Mindenki betegesen retteg errefelé a változástól, nekem még mindig furcsa ez.
Sok sikert az élethez Győrben - az Audi jó cég pár ismerősöm oda ment még jó régen (10-15 éve) és sima dolgozóból már mind középvezető lett, tényleg van lehetőség ott fejlődni.
És mamádra ne haragudj a ragaszkodásáért, nem neked akar rosszat csak a szeretet nem mindig jó úton fejezi ki magát, - a párod szülei állnak jól hozzá, elengednek és drukkolnak.
Köszönöm a válaszokat!
Van egy nővérem is,aki tavaly augusztusban költözött külön tőlünk,de ő helyben maradt.Szerintem is hirtelen jött anyunak a változás,habár már mondogattam,hogy elmegyek mert a párom is elment és szeretjük egymást.Rossz egy kicsit,hogy nekem nincs támogató hátterem,de igazából csak lelkileg.Anyagiakban mondták h segítenek ahogy tudnak,de még mindig szoktak csúnya veszekedések lenni.2 hét és költözök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!