Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogadja el anyukám,...

Miért nem fogadja el anyukám, hogy Győrbe megyek a párommal?

Figyelt kérdés
A párom, 25 éves, az Audiban kapott állást egy hónapja, én 23 éves vok, most diplomázok 1 héten belül óvónőként és Tolna megyében lakom ( a párom is Tolna megyei). Eldöntöttük ketten, hogy Győrben kezdjük el az életünket. Már most kaptam állást Győrben, de itthon is megkerestek 2 helyről, de nem fogadhattam el őket. Anyu meg tajtékzik, hogy minek megyek el itthonról pedig még maradhatnék nyugodtan 1 évig gyűjteni, sőt nem fogok állást kapni itthon soha már, ha mégis visszajövök egyszer. Úgy érzem próbál folyton visszarántani, bűntudatot kelteni, hogy milyen rossz lesz nekem majd ott. Szeretem a párom, tiszteljük egymást, ugyanazt akarjuk. Az ő szülei támogatnak minket lelkileg, az én szüleim nem. Elfogadják valaha a mi döntésünket, két felnőtt ember döntését?
2012. jún. 16. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

majd beletörödnek csináld amit a szived diktál

37/F

2012. jún. 16. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem csak meglepödöttt, hogy a kislánya elmegy, föként, hogy nem számitott rá.

Menj nyugodtan, kis idö múlva megbékél majd a helyzettel.

2012. jún. 16. 21:43
 3/4 Shaddark ***** válasza:
88%

Ez nem olyan nagy baj szerintem, mamádnak nagyobb a szíve mint az esze ezért ne ma logikus jó megoldásnak örül hanem aa közelében tartana még.

Biztosan álmodozott róla hogy eljátszik az unokáival minden nap...

Egyedüli gyerek lehetsz gondolom :)

Majd idővel megnyugszik és belátja hogy így a jó.

Tolnán amúgy sokkal maradibbak az emberek, én 7 éve költöztem ide de 100 évet jöttem vissza az időben :)

Mindenki betegesen retteg errefelé a változástól, nekem még mindig furcsa ez.

Sok sikert az élethez Győrben - az Audi jó cég pár ismerősöm oda ment még jó régen (10-15 éve) és sima dolgozóból már mind középvezető lett, tényleg van lehetőség ott fejlődni.

És mamádra ne haragudj a ragaszkodásáért, nem neked akar rosszat csak a szeretet nem mindig jó úton fejezi ki magát, - a párod szülei állnak jól hozzá, elengednek és drukkolnak.

2012. jún. 16. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Van egy nővérem is,aki tavaly augusztusban költözött külön tőlünk,de ő helyben maradt.Szerintem is hirtelen jött anyunak a változás,habár már mondogattam,hogy elmegyek mert a párom is elment és szeretjük egymást.Rossz egy kicsit,hogy nekem nincs támogató hátterem,de igazából csak lelkileg.Anyagiakban mondták h segítenek ahogy tudnak,de még mindig szoktak csúnya veszekedések lenni.2 hét és költözök...

2012. jún. 16. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!