Mit lehet tenni, ha anyukám nem fogadja el a legjobb barátnőmet?
21 éves lány vagyok, szüleimmel élek még, mert nincs munkám.
Van egy legjobb barátnőm, aki 8 évig az osztálytársam volt, és anyukám nem örül, ha vele megyek el akárhova is.
Ez a lány félig roma, és a szülei régen ittak. Volt, hogy részegen ment az apukája a szülői értekezletre be, stb.
Anyukám szerint ez a barátnőm belevisz engem minden rosszba.. Pedig nem így van tényleg.
Hogyan értessem meg vele, hogy ne aggódjon, és próbáljon beletörődni abba, hogy ez a lány az én legjobb barátnőm?
Attól még nem kell 12 évesnek lenni, hogy valaki féltse a lányát.. ez milyen felfogás már?:D 21 évesen nem ugyanúgy félted a lányod? te jó ég ... Amúgy meg nem azt írta a kérdező hogy nem engedi el, hanem hogy nem örül neki.
Szerintem meg hívd át a barátnődet magatokhoz, hogy anyukád kicsit jobban megismerje. Beszélgessenek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!