Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhívjam így a legjobb barátnő...

Elhívjam így a legjobb barátnőmet hozzánk szilveszterezni?

Figyelt kérdés
Mindketten otthon fogjuk tölteni idén a szilvesztert.és én a legjobb barátnőmet szeretném mihoozánk elhívni.Csak attól tartok,nevelőapám a pia miatt szokás szerint balhézni fog,és nem szeretném,ha a barátnőm is fültanúja lenne a buta szövegeinek.
2010. dec. 19. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Menj hozzá akkor te.
2010. dec. 19. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez ugrott be mint az előző válaszolónak:miért nem mész akkor te hozzá/juk/?!
2010. dec. 19. 19:11
 3/11 A kérdező kommentje:
lehet én megyek hozzájuk,de még nem biztos
2010. dec. 19. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:
és mit csinálhatnánk?vmi otthoni programot tudnátok írni?
2010. dec. 25. 16:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is emiatt nem merek soha senkit idehívni, olyan rossz :(

Amúgy szerintem a legjobb ha néztek jó vígjátékokat, beszélgettek, esztek finomakat :)

2010. dec. 25. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipöben vagyok mint te, nevelő apám miatt nem tudok senkit sem hívni, ha otthon van ... :S Szerencxére ő külföldön dolgozik és amikor ott van 3 hónapot, akkor tud jönni hozzánk akármelyik barátnőm :)

Na a kérdéseidre a válasz.

1. Ahogy mondták menj te hozzá

2.Én is b.nőmnél leszek szilveszterkor és ilyenkor együtt szoktunk sütni, kártyázni, filmet nézni, gyakorikérdésezni meg bezsélgetni :)

Néah csak úgy jönnek maguktól a programok...

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag új Évet elöre is :)

2010. dec. 25. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly nálunk szilvesztereztünk 2 bnőmmel, videókat, koncerteket néztünk és visítoztunk :D
2010. dec. 25. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány évesek vagytok és merre laktok, de nem feltétlenül muszáj otthon maradni. Rengeteg jó szilveszteri program van. Persze nem tudom, hogy milyen típusú bulikat kedveltek.

Azért leírok egy programajánló linket:

[link]

2010. dec. 25. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha meg mindenképpen otthon akartok maradni, akkor menj te hozzá és foglaljátok el magatokat valamivel. Filmezés, kártya, társas, éjszakába nyúló beszélgetés stb.. :-) Esetleg rendezzetek egy kisebb házibulit :-)
2010. dec. 25. 21:34
 10/11 A kérdező kommentje:
sajnos a környékünkön nincs semmi olyan szórakozóhely,ahová mehetnénk
2010. dec. 26. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!