Álmaid férfijával/nőjével vagy együtt?
Itt most a külsőségekre gondolok.
Belsőre nyilván mindenki szereti a társát, hiszen azért van vele. :)
De teljesen őszintén, van olyan, aki olyan emberrel van együtt, akinél még sosem látott gyönyörűbbet?
Hát elég érdekes a dolog.
Én grafikus-illusztrátor vagyok, és huszonévesen el kezdtem rajzolgatni szabadidőmben egy kitalált karaktert.
Aztán fejlődött a cucc, képregénykarakternek akartam megcsinálni, kitaláltam hozzá tulajdonságokat. Lehet ez így betegen hangzik, de teljesen beleszerettem a saját magam által kitalált karakterbe.
Aztán majdnem 10 év elteltével-közben teljesen más habitusú férfiakkal jártam-megismertem egy férfit, egy közösségi oldalon, idióta képek voltak feltéve, kb. nem is látszott rajtuk. Annyira jókat leveleztünk, hogy gondoltam miért ne találkozhatnánk.
És először megláttam, azt hittem elhúzok onnan a "pcsba" zavaromban, mivel egy-az egyben hasonlított az általam kitalált karakterhez....:D
Ja és ő most barátom, nemsokára férjem, gusztustalanul nyálasan hangzik, de én még nem éltem ilyen intenzív szerelmet.
Mondjuk annyi csalódás és szívatás után, lehet megérdemlem.:)
Minket barátok boronáltak össze és eleinte nem is láttam,csak telefonon beszéltünk.
A hangja nagyon tetszett és a humora ...eltelt pár hét mire személyesen is találkoztunk.
Nagyon izgalmas volt...:)megállta az autóval,kiszállt és meg majd elájultam....komolyan,álmaim pasija vigyorgott rám:)
Minden de minden stimmelt rajta.Ennek 4 éve azóta már gyerekünk is van,aki olyan kis gyönyörű,mint az apukája :)
Érdekes, hogy a képregényescsaj nagyon jó története van lepontozva egyedül, magyar emberek fosnak a kreatív nőktől?
Amúgy jó olvasni tényleg.
22.44-es vok pont azért mert látom lepontozták nyomtam rá egy zöld kezet!
Nem értem miért nem tetszik a története valakinek...nagyon izgalmas pedig!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!