Álmaid férfijával/nőjével vagy együtt?
Itt most a külsőségekre gondolok.
Belsőre nyilván mindenki szereti a társát, hiszen azért van vele. :)
De teljesen őszintén, van olyan, aki olyan emberrel van együtt, akinél még sosem látott gyönyörűbbet?
Tőlem mindenki megkapta a zöldet, és köszönöm a válaszokat, de természetesen még várom a többit is.
11-es, és azóta bemutattad neki a karaktert? :)
A "grafikus" vagyok.
Hát meglátta egy skiccfüzetben lapozgatva a kitalációt és megkérdezte, hogy mikor csináltam róla portrét. Hahah. Nem akarom összemosni a két dolgot azért.:)
QueenRavenna
Ez jól esett, erre én is gondoltam közben.;)
A kérdés tényleg jó, minden nyalizás nélkül, mert lehet olvasni sikertörténeteket.
Csak hát ahhoz túl sunyi vagy száni, hogy leírja a véleményét.
Ezt több kérdésnél is tapasztaltam.
Amikor megismertem, kimondottan jóképűnek gondoltam, de nem hittem, hogy bármi is lehet köztünk, mert az egyik barátnőmre hajtott. Nem mondom, hogy hátast dobtam tőle, de a mosolyától egyből elolvadtam, a gyönyörű kék szemei is elbűvöltek, és tetszett, hogy olyan magas és karcsú (mit tegyek, nem az izmos pasikra bukok, ez van).
Aztán ahogy egyre inkább megismerkedtünk, összejöttünk, és már együtt vagyunk évek óta, azt kell mondjam, hogy ő a leggyönyörűbb ember az egész világon.
Igen, első írta le jól. :)
Vannak sokkal helyesebbek, szebbek nála, de megismertem és kész, nekem végem lett. :)
Nő voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!