Mi a megoldás? Miért nem fogadnak be?
Figyelt kérdés
Páromnak a családja nagyon összetartó - hárman vannak testvérek és bár másik városban lakunk a szüleitől, de így is napi kapcsolatban van velük, folyton chat-elnek egymással. Először nagyon tetszett ez az összetartás, mert nekem nem ilyen a családom (sőt, éppen az ellenkezője), de lassan észrevettem, hogy ők ezt annyira túlzásba viszik, hogy én mindig kívülállónak érzem magam, ha eljövünk hétvégére (és elég sűrűn jövünk, tehát nem arról van szó, hogy keveset találkozom velük és ezért nem fogadtak még be). 3 éve vagyunk együtt, eljegyeztük egymást, hamarosan esküvő, imádom a páromat, de nem vagyok biztos benne, hogy én ezek közé az emberek közé szeretnék tartozni. Mit tegyek, hogyan mondjam ezt el a páromnak? Nem akarom megbántani...2013. jan. 27. 16:58
21/23 anonim válasza:
Most már csak az a kérdés hogy mit tesz a párod hogy megváltozon a viselkedés feléd mert ez igy eleg gáz. Ne hagy magad.
22/23 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont én is erre jutottam, hogy innentől kezdve az Ő dolga lesz, hogy kiálljon mellettem, meg ilyesmik - mert én mindent megtettem/megteszek, rajtam már nem múlik...
Nagyon bízom benne, hogy kiáll mellettem.
2013. febr. 6. 13:53
23/23 A kérdező kommentje:
Ááá, ezt nem fogom fel... "messziről jött ember"... basszus! És még a hegyi emberekre mondják, hogy zárkózottabbak - én az Északi khg.-ből jövök, ők meg elvileg kisalföldi, nyitottabb felfogású emberek, akik ráadásul fennhangon hangoztatják, mennyire liberális gondolkodásúak! Agyamat eldobom... :S
Na, most hogy itt ország-világ előtt kiteregettem az életem szennyeseit, megköszönöm mindenkinek a válaszokat és a bátorítást, meg együttérzést, a segítséget - megyek és beveszek egy Xanaxot...
(...csak viccelek.)
2013. febr. 6. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!