Mit tudnék tenni, hogy rávegyem hogy segítsen, és ne legyen ilyen trehány?
A problémám az lenne,hogy én és a férjem dolgozunk,van hogy
este érek haza,van egy 22 éves lányom,aki semmit sem hajlandó csinálni itthon,holott van hogy csak 4 órája van,és nem az a típus aki órákat tanul suli után.
Hazajön,látja hogy ott a mosatlan,szakácsnak tanul,de egy egyszerű ebédet nem képes megfőzni,mire hazaérünk,illetve takarítani,még a saját szobáját sem képes kitakarítani.
Folyton mondogatom neki,hogy igazán megteheti ezeket a dolgokat,de csak megsértődik,bemegy a szobájába,és gépezik.De még hétvégén,mikor legtöbbször szintén dolgozunk,akkor sem tud csinálni semmit.
Nem igaz hogy még a mosogatáshoz is érettségire lenne szükség......hiába veszekszem vele,hiába kérlelem,hogy fáradtan ne nekem kelljen már munka után robotolni.....semmi!
Hogy lehet valaki ennyire lusta mindenhez?
Tőlünk nem ezt a példát látta,és már nem 16 éves,hogy ne lehessen megkérni ezekre.
Mondtam neki,hogy a barátnőm lánya 19 éves,és már megfőz,meg kitakarít neki,mire hazajön a munkából,ő miért nem képes erre,leesik a karikagyűrű az ujjáról?
Ő csak nevet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!