Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van a férjemnek a...

Igaza van a férjemnek a következő helyzetben?

Figyelt kérdés

Az volt a vita tárgya, hogy amikor este fél 11 - 11 körül hazaér a munkából, akkor nem kelek fel hozzá beszélgetni és nem ülök ki vele, amíg vacsorázik meg elkészül alváshoz.

Amivel védekeztem:

Este 9 órakor alszik el a kisfiunk mellettem az ágyban, fél 10, mire visszateszem a helyére, majd ha minden jól megy, akkor én is el tudok aludni rögtön. Tehát maximum egy órát alszok addig, amíg ő hazaér, vagyis akkor vagyok a legkómásabb állapotban, de ettől függetlenül mindig felébredek és megkérdezem, hogy minden oké-e, váltunk pár szót és én visszaalszok. Volt már olyan, hogy valamiért kimentem hozzá, beszélgettünk kicsit és olyan szinte kiment az álom a szememből, hogy nem tudtam órákon keresztül visszaaludni.

Ezután alszok hajnal 4-ig kb., amikor ébred a fiam és odakéredzkedik mellénk, én ilyenkor már nem tudok elaludni rendesen, csak szundikálok, majd amikor a férjem felkel 6 órakor, akkor fekszek át a helyére, tehát ismét felébredek, ha addig esetleg sikerült volna visszaaludnom és próbálok még kicsit aludni, amíg a baba fél 8 körül fel nem ébred. Tehát maga az alvásmennyiség nem lenne kevés, viszont az, hogy ennyi részletben van meg, már nagyon rossz. Menetrend szerint fáj is a fejem, és főleg a reggeli visszaalvás után fájdul meg, de ha nem pihenek még olyankor kicsit, akkor egész nap csak kóválygok.

Megértem őt is, hogy sokat dolgozik, egész nap csak telefonon beszélünk, de nagyon rosszul esett, hogy a szememre hányta ezt, mintha én egész nap itthon mereszteném a gyerekkel a seggem és nem csinálnék semmit sem. Néha szívesen cserélnék vele egy-egy napra, hogy megtudja, nem olyan leányálom egy hisztikorszakban lévő kétévest elszórakoztatni egész nap.

2013. jan. 23. 12:46
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
64%
Tudom, írtad, hogy most olyan helyzetben vagytok, hogy muszáj a pénz, de gondolod, hogy hosszútávon bírni fogja a kapcsolatotok ezt? Ez a probléma, amit felvetettél valóban probléma, de ezen kívül is kismillió problémátok lesz sajnos, ha ez huzamosabb ideig így megy. :(
2013. jan. 23. 14:36
 32/56 A kérdező kommentje:
Előreláthatóan ez már csak pár hónapig lesz így, utána változik a helyzet. Legalább is ezt mondta a főnöke. Hogy jobb lesz-e vagy rosszabb, arra nem tértek ki. De azt mi is tudjuk, hogy hosszú ideig ezt így nem lehet csinálni. Még kell pár hónap, hogy egyenesbe jöjjünk valamelyest, akkor lehet elgondolkozni más lehetőségen. Addig nem.
2013. jan. 23. 14:39
 33/56 anonim ***** válasza:
100%
Na, még ez a jobbik eset, ha csak ideiglenes ez. Addig akkor próbáljátok kibírni.Én tuti megvárnám, amíg hazaér a munkából, s együtt lefeküdnénk. Ha ő megteszi azt az áldozatot, hogy ennyit dolgozik, akkor nekem is kell érte.
2013. jan. 23. 14:45
 34/56 anonim ***** válasza:
60%
Én a kommentjeid után már nem is azt látom problémának, hogy az esti beszélgetés miatt nyafog a férjed, hanem hogy ennyire nincs igénye, hogy a gyerekével legyen legalább az egy szabadnapján. Szomorú, hogy ilyen. Arra kéne ráébreszteni a férjed, hogy apa lett.
2013. jan. 23. 15:10
 35/56 anonim ***** válasza:
100%

19.

Ezt a kérdést inkább a férjre vonatkoztatva kellene feltenned? Megy a barátokhoz, nem hiányzik neki a felesége meg a gyereke...

2013. jan. 23. 15:13
 36/56 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan. A férjnek semmi köze nincs a gyerekéhez. A gyereke is megérzi és később vissza fog ütni. Már késő. Egy gyereknek az első pillanattól szüksége van az apjára, pláne a fiának. A férj elmegy haverokhoz, mert számára vadidegenekkel él együtt.

Mindig azt mondják, hogy csak ideiglenes, csak pár hónap, de ez sosincs így. Lehet mást is csinál a férjed vagy fog. Mondjuk nőzni.

2013. jan. 23. 17:23
 37/56 anonim ***** válasza:
0%
A heti egy szex nem ritka. Mi még össze se költöztünk a barátommal, 2 éves a kapcsolat, de már most havonta, két havonta egy az átlag... Amúgy én is azt gondoltam, hogy hiba, hogy odaszoktattad a gyereket, mert ahogy te is írtad, így nem tudsz te se aludni tőle, csak pihensz. De ha neked így jó, akkor maradjon. De azért 6-7 évesen szerintem gáz lesz, ha kitúrja az apját a helyéről. Akkor tényleg elindultok majd a lejtőn. A párodnak pedig úgy tűnik, hogy felnőtt társaságra van szüksége, ha inkább a barátjait választja a gyerek helyett. Ez nem tudom, fog-e változni, ezt vele kell megbeszélned.
2013. jan. 23. 17:53
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
37: De attól, hogy nektek nem működik a kapcsolatotok, ugye még nem gondolod, hogy ez a normális?
2013. jan. 23. 18:10
 39/56 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a heti egy, egy több éves kapcsolatban és házasságban tök korrekt. Én elégedett lennék vele, bár én sosem voltam nagyétvágyú ilyen téren. De szerintem ritka az, ha egy 5-10-20 éves házasságban is naponta legyen szex.
2013. jan. 23. 18:24
 40/56 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván kisgyermekkel, a kérdező által leírt körülmények között (hogy egésznap nem látják egymást), úgy a heti egy nem rossz. VIszont a kétheti egy meg nem is valami jó. Persze kinek mi.

Viszont 2 éves kapcsolatban minden, csak nem normális a havi 1.

Az a baj ezzel a témával, hogy igenis törekedni kell arra, hogy legyen alkalom. Mert ha nem, az ember azt veszi észre, hogy hozzászokik a 2 héthez, aztán az 1 hónaphoz és így tovább. Aztán meglepődnek, hogy elhidegültek egymástól.

2013. jan. 23. 18:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!