Ebben a helyzetben nem kellene a férjemnek mellém állni, támogatni?
Szóval a szomszédom a 80éves nagytatám.Most betegeskedik kicsit.Eddig is átmentem de most a helyzet miatt előfordul hogy 4-5* felhiv telefonon hogy ugorjak át.Nekem sem leányálom,de nem tudok mit tenni.Párom folyton azzal szekál hogy miért nekem kell állandóan mennem,készenlétben állni.Édesapám max 5percet bir ki az apjával,pedig ő is a közelben lakik,megcsinálja azt hogy eljön és megkérdezi tőlem hogy van az apja és hazamegy,vagy hoz ide valamit hogy vigyem át a tatának.Öcsém csak akkor jön ha nagyon muszály.
Tudom,tisztában vagyok vele hogy ez némiképp kihasználás de nem tudok mit tenni,és erre még rájön egy lapáttal hogy a férjem is beszólogat,pofákat vág.
Nem az elhanyagolással van a gondja hanem azzal hogy ő úgy látja kihasználnak.
A nagytatám mellet vannak még más dolgok,anyuékra mosok mert jelenleg nincs vizük,családi gyümölcsösbe járok almát szedni mert kell a segitség.Nem tőle veszem el az időt hanem a pihenésemtől.
Állandóan azon filozom hogy lehetne ezt a helyzetet megoldani.Apám és a párom elég jó viszonyban volt,most úgy érzem utálja aput.
A férjemnek nem gond ha segitek a nagytatámnak,az a gondja hogy csak én teszem holott én csak egy unoka vagyok az apám meg a gyereke.
Első voltam. Elnézést, hogy rögtön rosszat feltételeztem a férjedről, csak nekem a beszólogatás, pofavágás olyan negatívnak tűnt első olvasatra. Meg azt, hogy szeretnéd, hogy melléd álljon, a teendőidre értettem először, nem a véleményedre.
Egyébként szerintem igaza van abban, hogy édesapád is többet törődhetne az ő apjával, pláne hogy te amúgy is ennyire elfoglalt vagy, ahogy írod. Bár azt nem tudom, édesapádat mennyire kötik le az egyéb dolgai, például a pénzkeresés.
Életed során mennyi örömet, tudást, szeretetet stb. kaptál a 80 éves "nagytatádtól"? Ehhez képest szerinted kihasználás, hogy most segítségre szorul? Nem hinném...
Vajon a kedves férjed mit fog szólni 80 évesen, betegen, ha az unokái le se sz*rják majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!