Van kiút? Megoldás? A héten kiderült h a nővérem babát vár már 4 hónapos terhes, de eddig mesizett meg nem volt semmi jele annak h terhes lenne
A héten kiderült h a nővérem babát vár már 4 hónapos terhes,de eddig mesizett meg nem volt semmi jele annak h terhes lenne,csak most maradt ki neki,és szóval most derült ki. Nem tarthatja meg a babát,mert nehéz anyagi körülmények között vagyunk(az apa nem tudja terhes,és nem is ismerné el-ez kizárva),ő nem dolgozik,és egyedül neveli a másik 2 éves gyereket.)külön apától vannak,a 2 éves gyerekkel foglalkozik az apa,de ezzel az uj babával az apja nem törödne.) Én meg anyu tartjuk el őket. Napról napra élünk,soxor kajára alig van pénz. Hétfőn kell aláírni a lemondó nyilatkozatot tesómnak h szülés után nem is látja a gyereket elveszik tőle,lemond róla! Nem tudom mit lehetne csinálni. Őrülten sajnálom azt a pici gyereket,de nem tudjuk bevállalni h még az uj picit is mi tartsuk el anyuval. Így is nagyon nehéz. Sajnálom tesómat is,mert most könnyen tesz ilyen kijelentéseket h hát lemond róla,de ebbe bele fog bolondulni ahogy közeleg a szülés időpontja.
Tesóm még nagyon ygerek,felelőtlen,nem tud egyedül gondoskodni magáról h háztartást vezet,gyereket nevel,és dolgozik... És párt se nagyon tud találni olyat akinek van türelme hozzá. nem olyan rossz,vannak hibái,de nem érdemli ezt h le keljen monmdani a gyerekről
Mi semmi képp nem tudjuk bevállani h abba a laksába ahol lakunk jöjjön egy baba,és eltartsuk. Ha legalább tesómnak lenne melóhelye,de sajna az sincs,pedig ezerrel próbálkozik. MIt éehetne csinálni. Szegény baba,szegény tesóm,szegény mi
lehet h önző,mártírok vagyunk de akkor se megy ez így. se anyagilah,se idegileg,se lelkileg...
Rosszul érzem magam ettől az egész helyzettől... :s Akárhogyan döntünk mindenképpen rossz lesz vkinek...
Már így is mi vagyunk a rosszak mindenki szerint... tesóm barátnője szokta mondani h milyen bunkók vagyunk h nem néézzük jó szemmel h tesom elmegy bulizni(ja,csak nem heti rendszeressgéágel kéne-kellett volna... az elején még sajnáltam is h szegény had menjen majd vigyázok a ygerekre,de ez már rendszeres,és mikor éjszakásak vagyunk akkor is képes egyedül hagyni otthon a gyerekét),meg azért is mi vagyunk a rosszak mert az apa gondolkodik rajta h ha lesz a gytartás ügyében a tárgyalás akkor bejenti h igényt tart a gyerekre,mert ő is hallja vissza másoktól h tesóm igy meg ugy berugott a buliba,meg stb... meg tudja h mi legtöbbször hogyan dolgozunk és tudja h ilyenkor néha egyedül van a ygerek. pedig már mondta tesómnak h ilyenkor ha menni akar akkor vigye át hozzájuk,még akkor is ha ő dolgzozik,a szülei vigyáznak a gyerekre. e tesóm mindig azt mondja neki h nem megy sehova. Akkor jó mikor szombat-vasárnap az apa elviszi a gyereket,akkor legalább tudjuk h jó helyen van.egyébként az apa azt mondja h azért nem fizet gyerektartást mert nem akarja h tesóm mindenre költse a pénzt kivéve a gyerekre .pelust,ruhát,meg amire épp szüksége van a ygereknek azt megveszi. Ebből azt akarom kihpozni,h az apa megkért minket h tanuskudjunk mellette vagyis h mondjuk el az igazat h tesóm mit csinál...és mi vagyunbk a rosszak ha ezt megfogjuk tenni... már a tesóm a szemembe vágta h milyen gonosz testvér vagyok,azt akaorm h elvegyék tőle a gyereket... Én nem akarom,de ha egyszer le se szarja? Elmegy buliba és vanugy h csak reggel 10kor jön haza,addig eszébe se jut h hoppá van gyerekem. Ezzel a viselkedéssel nem talál magának párt a büdös életbe
Egyszerüen fogalmunk sincs mit kéne tenni.
A kétéves lánykának jobb lenne az apa mellett.Sokkal jobb.Ő tud rólla gondoskodni megfelelően?
A picinek meg egy másik család sokan szeretnének örökbe fogadni gyermeket.Nem szabad felelőtlen anyára bízni két kis gyermeket.Az egész olyan mintha az anyuka a két gyermekét "felhasználva"tartatná el magát veletek,csak ne kelljen menni dolgozni.Nem vagytok irigylésre méltó helyzetben,ígyis úgyis nehéz dolog ez.
igen,örökbe adja,lemond róla. bár most lkesz neki melohelye is... többet fog keersni mint én meg anyu több műszakba,még akkor is több pénze marad ha lejár a gyes. De már variál. külön konyhán lesz,majd befizet magának meg a 2 éves gyerköcnek vhova menüre,meg a tisztálkodó szereket megveszi kajajegyből,meg a számlák lakás hitel 1 harmadát állja...
próbáltunk vele beszélni h tényleg ezt akarja azt mondja ez a legjobb megoldás... :S a pénz ügyekről meg nem tom mit mondjak. már csak röhögni tudok rajta h akkor mikor kell a segítség,akkor jók vagyunk,de mikor egy kicsit meg tudná könnyíteni a mi életünket is akkor már mi nem is létezünk. Ugy lett volna h ahvi 40 ezret ad ő is meg én,meg a kajajegyet,és akkor ebbe benne avn a kaja,a számléák meg h otthon lakunk. de tesómnak van még egy 15 ezer ft-os hitele,meg ha már keres akkor anyu elvárta volna h a közös hitelükj felét ő törlessze. ez 8 ezer ft. tesóm azt hitte h ez a hitel benn van a havi 40 ben... kérdeztem tőle nekem ilyen pénzt adott anya h én is annyit adjak? De fel van héáborodva h neki alig marad pénze... nekem igy megmaradt volna jó esetben 15-17 ft.om,amit elkölthetek,neki meg jóval több,hisz kapja a fizetést,ami már most több mint amennyit én keresek,és még emelkedik,meg a csp,meg a gyerektartás,és a gyest még nem is számoltam,mert az hamarosan lejár-. D neki olyan keváés pénze lesz,és inkább különcködik...
ugy vagyok vele,h nem érdekel mit csinál... Fáj a szívem azért pici a gyerekért akit a szíve alkatt hord,ő meg ugy csinél mintha nem is lenne... nem érdekli... ha tudom letagadom azt is h ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!