Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van kiút? Megoldás? A héten...

Van kiút? Megoldás? A héten kiderült h a nővérem babát vár már 4 hónapos terhes, de eddig mesizett meg nem volt semmi jele annak h terhes lenne

Figyelt kérdés

A héten kiderült h a nővérem babát vár már 4 hónapos terhes,de eddig mesizett meg nem volt semmi jele annak h terhes lenne,csak most maradt ki neki,és szóval most derült ki. Nem tarthatja meg a babát,mert nehéz anyagi körülmények között vagyunk(az apa nem tudja terhes,és nem is ismerné el-ez kizárva),ő nem dolgozik,és egyedül neveli a másik 2 éves gyereket.)külön apától vannak,a 2 éves gyerekkel foglalkozik az apa,de ezzel az uj babával az apja nem törödne.) Én meg anyu tartjuk el őket. Napról napra élünk,soxor kajára alig van pénz. Hétfőn kell aláírni a lemondó nyilatkozatot tesómnak h szülés után nem is látja a gyereket elveszik tőle,lemond róla! Nem tudom mit lehetne csinálni. Őrülten sajnálom azt a pici gyereket,de nem tudjuk bevállalni h még az uj picit is mi tartsuk el anyuval. Így is nagyon nehéz. Sajnálom tesómat is,mert most könnyen tesz ilyen kijelentéseket h hát lemond róla,de ebbe bele fog bolondulni ahogy közeleg a szülés időpontja.

Tesóm még nagyon ygerek,felelőtlen,nem tud egyedül gondoskodni magáról h háztartást vezet,gyereket nevel,és dolgozik... És párt se nagyon tud találni olyat akinek van türelme hozzá. nem olyan rossz,vannak hibái,de nem érdemli ezt h le keljen monmdani a gyerekről

Mi semmi képp nem tudjuk bevállani h abba a laksába ahol lakunk jöjjön egy baba,és eltartsuk. Ha legalább tesómnak lenne melóhelye,de sajna az sincs,pedig ezerrel próbálkozik. MIt éehetne csinálni. Szegény baba,szegény tesóm,szegény mi

2009. aug. 28. 19:19
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Az a baj,h tesóm semmiből nem tanul... a 2 éves gyerek apja majd októberbe fog sztem visszamenőleg is gytartást fizetni,mert akkor lesz a tárgyalás. És most az is kiderült (halottam mikor tesóm barátnőjével beszélgetett tegnap este) h azért nem szól a pocaklakó apjának mert nem is biztos h az övé :S meg mikor említette h lehet terhes vagyok,akkor a srác azt mondta h menjen el dokihoz és ha az ,akor ad neki pénzt abortuszra,de a tesóm azt mondta neki h vaklárma volt... :S
2009. aug. 29. 16:27
 52/57 A kérdező kommentje:
Anyukámon látom(soxor hallom h sír éjjelente) h nagyon rosszul esik neki h mindig én mondok le mindenről tesóm miatt,de nem rakhatja csak ugy ki,hisz hova menne? meg a gyereke nekem a testvérem,és a hülyeségei ellenére nem akarom h rossz legyen neki... Mi van ha azt mondjuk neki h nyugodtam gyertek ide a picivel,és ugyanott folytatja ahol abba hagyta? buli-pia-pasi... Már annyi hülyeságet megcsinált tesóm,h csak a gyerek miatt van megtürve,csak őt nézzük...
2009. aug. 29. 16:30
 53/57 A kérdező kommentje:

lehet h önző,mártírok vagyunk de akkor se megy ez így. se anyagilah,se idegileg,se lelkileg...

Rosszul érzem magam ettől az egész helyzettől... :s Akárhogyan döntünk mindenképpen rossz lesz vkinek...

Már így is mi vagyunk a rosszak mindenki szerint... tesóm barátnője szokta mondani h milyen bunkók vagyunk h nem néézzük jó szemmel h tesom elmegy bulizni(ja,csak nem heti rendszeressgéágel kéne-kellett volna... az elején még sajnáltam is h szegény had menjen majd vigyázok a ygerekre,de ez már rendszeres,és mikor éjszakásak vagyunk akkor is képes egyedül hagyni otthon a gyerekét),meg azért is mi vagyunk a rosszak mert az apa gondolkodik rajta h ha lesz a gytartás ügyében a tárgyalás akkor bejenti h igényt tart a gyerekre,mert ő is hallja vissza másoktól h tesóm igy meg ugy berugott a buliba,meg stb... meg tudja h mi legtöbbször hogyan dolgozunk és tudja h ilyenkor néha egyedül van a ygerek. pedig már mondta tesómnak h ilyenkor ha menni akar akkor vigye át hozzájuk,még akkor is ha ő dolgzozik,a szülei vigyáznak a gyerekre. e tesóm mindig azt mondja neki h nem megy sehova. Akkor jó mikor szombat-vasárnap az apa elviszi a gyereket,akkor legalább tudjuk h jó helyen van.egyébként az apa azt mondja h azért nem fizet gyerektartást mert nem akarja h tesóm mindenre költse a pénzt kivéve a gyerekre .pelust,ruhát,meg amire épp szüksége van a ygereknek azt megveszi. Ebből azt akarom kihpozni,h az apa megkért minket h tanuskudjunk mellette vagyis h mondjuk el az igazat h tesóm mit csinál...és mi vagyunbk a rosszak ha ezt megfogjuk tenni... már a tesóm a szemembe vágta h milyen gonosz testvér vagyok,azt akaorm h elvegyék tőle a gyereket... Én nem akarom,de ha egyszer le se szarja? Elmegy buliba és vanugy h csak reggel 10kor jön haza,addig eszébe se jut h hoppá van gyerekem. Ezzel a viselkedéssel nem talál magának párt a büdös életbe

Egyszerüen fogalmunk sincs mit kéne tenni.

2009. aug. 29. 16:31
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

A kétéves lánykának jobb lenne az apa mellett.Sokkal jobb.Ő tud rólla gondoskodni megfelelően?

A picinek meg egy másik család sokan szeretnének örökbe fogadni gyermeket.Nem szabad felelőtlen anyára bízni két kis gyermeket.Az egész olyan mintha az anyuka a két gyermekét "felhasználva"tartatná el magát veletek,csak ne kelljen menni dolgozni.Nem vagytok irigylésre méltó helyzetben,ígyis úgyis nehéz dolog ez.

2009. aug. 29. 17:13
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire törődik a gyerekeivel, nyugodtan örökbeadhatná. Gyakorlatilag a meglevőt is mások nevelik.
2009. aug. 29. 17:32
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fejlemények?
2009. szept. 13. 17:10
 57/57 A kérdező kommentje:

igen,örökbe adja,lemond róla. bár most lkesz neki melohelye is... többet fog keersni mint én meg anyu több műszakba,még akkor is több pénze marad ha lejár a gyes. De már variál. külön konyhán lesz,majd befizet magának meg a 2 éves gyerköcnek vhova menüre,meg a tisztálkodó szereket megveszi kajajegyből,meg a számlák lakás hitel 1 harmadát állja...

próbáltunk vele beszélni h tényleg ezt akarja azt mondja ez a legjobb megoldás... :S a pénz ügyekről meg nem tom mit mondjak. már csak röhögni tudok rajta h akkor mikor kell a segítség,akkor jók vagyunk,de mikor egy kicsit meg tudná könnyíteni a mi életünket is akkor már mi nem is létezünk. Ugy lett volna h ahvi 40 ezret ad ő is meg én,meg a kajajegyet,és akkor ebbe benne avn a kaja,a számléák meg h otthon lakunk. de tesómnak van még egy 15 ezer ft-os hitele,meg ha már keres akkor anyu elvárta volna h a közös hitelükj felét ő törlessze. ez 8 ezer ft. tesóm azt hitte h ez a hitel benn van a havi 40 ben... kérdeztem tőle nekem ilyen pénzt adott anya h én is annyit adjak? De fel van héáborodva h neki alig marad pénze... nekem igy megmaradt volna jó esetben 15-17 ft.om,amit elkölthetek,neki meg jóval több,hisz kapja a fizetést,ami már most több mint amennyit én keresek,és még emelkedik,meg a csp,meg a gyerektartás,és a gyest még nem is számoltam,mert az hamarosan lejár-. D neki olyan keváés pénze lesz,és inkább különcködik...

ugy vagyok vele,h nem érdekel mit csinál... Fáj a szívem azért pici a gyerekért akit a szíve alkatt hord,ő meg ugy csinél mintha nem is lenne... nem érdekli... ha tudom letagadom azt is h ismerem

2009. szept. 13. 21:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!