Apaként van esélyem ilyen esetben a gyerekek felügyeletére?
Válni szeretnék. Van három fiunk, kettő nagyobb (alsós) egy egy 10 hónapos. A kicsit nem terveztem, a feleségem döntött, majd bevallotta, hogy nem szedte a gyógyszert, mert úgy volt vele, ha megszületik úgyis szeretni fogom, hiába nem akartam harmadikat. Egyrészt bejött, mert szeretem a kicsit, másrészt nem bízok benne. Már mondtam neki többször, hogy el fogok válni, csak vártam, hogy nagyobb legyen a kicsi, és visszamenjen dolgozni. Most már úgy gondolom mehet. Bár nem hiszi el, hogy komolyan gondolom a válást.
Kaptam egy állásajánlatot egy másik városban, megbeszéltem, hogy kezdhetek később. A két nagyobbat szeretném magammal vinni.
Van rá esélyem?
De arra, hogy egy 1 évest nekem ítélnek még ennyi esély sincs.
És ha maradok ebben a városban és nekik sem kell iskolát váltani?
háááát nem is tudom.
anyaként én nem engedném hogy elvidd őket.
pláne ha ők is szeretnek engem és nem akarnának veled lenni
de az is lehet hogy szeretnének,te ismered a fiaidat te tudhatod mit akarnak.elmennének veled? te ezt hogy látod?
amúgy meg nem azért,de attól hogy a baba még 10 hónapos lát hall,érez,látni fogja pláne ha ő is szeret téged, mert miért is ne hiszen az apja vagy,egyszer csak látja hogy lelécel az apja .szerinted ő mit érezne?
fura helyzet. oké nem akartad ezt a babát,de amint írtad megszeretted bár nem eléggé ha el akarsz válni és csak a 2 gyereket magaddal vinni.
de esélyed ? fele-fele,általában az anyjuknál maradnak a gyerekek,megkérdezik majd őket hogy ők mit szeretnének,de ez mellékes.
és szerintem ebbe lesz beleszólása a feleségednek is.,hogy elvinnéd a gyereket..vagy ő mit szól ehhez?
tudja hogy el akarod vinni őket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!