Megcsalást hogy toleráljátok?
Egyszer csaltak meg, igaz, egy hete voltunk csak együtt, és csak egy csók volt... Akkor megbocsájtottam egy pár nap könyörgés után, de sosem tudtam elfelejteni, elveszett a bizaom, mindig csesztettem vele, k1nlódtunk még így pár hónapot és aztán ő vetett véget az egésznek... Csak, hogy mégjobban fájjon:)
Ez már régen volt, de most fogalmam sincs mit csinálnák, ha a férjem csalna meg, de valószínűleg nem tudnám felrugni miatta az életünket.
Elméletileg maximálisan tolerálni kellene, mert:
Akit igazán szeretsz, annak azt akarod, hogy boldog legyen. Ha neki az a jó, hogy mással szexel, akkor te is örülsz ennek, hiszen a szex az ő örömét szolgálja. Ez lenne az önzetlen szeretet. De lássuk be, ez nem működik szinte senkinél. Mindannyian önzőek vagyunk, birtokolni akarjuk a párunkat mind lelkileg, mind testileg. Mert végül is a hűség, mint elvérés erről szól. Nehogy már jó legyen neki mással is, mert az nekem rossz.
Soha, semmilyen körülmények között nem maradnék többet együtt azzal a férfival.
Egyszer megcsaltak, megbocsájtottam, de megcsókolni sem tudtam. Még rémálmaim is voltak.
Szóval ha még egyszer megcsal valaki, nem fog érdekelni semmi, egyből szakítok. Akár a vőlegényem, férjem, akár van gyerek, akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!