Akik megbocsájtották a megcsalást? Fel tudtátok dolgozni?
Köszi!
De ha jól értem, akkor te elhagytad?
Igazából olyanok tapasztalatai jönnének jól, akik nem hagyták el!
Fel,teljesen.Két éve volt,és akkor ez kellett ahhoz,h a kapcsolatunk elinduljon valamilyen irányba az állóvízből,rájöjjünk,h mit jelent számunkra a másik...
Szerintem baromság ez a"ha egyszer megtette dolog"..
azóta házasok vagyunk,és gyerekünk lett.Velünk a lehető legjobbat tette az a kaland,és nem félek attól,h újra megtörténik...
de ebben így nem lehet tanácsot adni minden ember,minden kapcsolat más,Neked kell tudnod,h mit bírsz feldolgozni,mire számíthatsz tőle a későbbiekben,és mit akarsz tőle a jövőben...
Én nem tudnék bizonytalanságban élni. Attól félnék, hogyha egyszer megtette, megteszi újra. Mi a biztosíték, hogy nem?
Arra gondolnék, hogy tényleg ott van-e ahol mondta, éjjel kiről álmodik, szex közben kit képzel el helyettem.
(Arról nem is beszélve, hogy nem kapott-e el valamit, vagy akivel megcsalt, nem lett-e terhes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!