Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsájtottatok (vagy nektek bocsájtottak e meg) megcsalást? És akinek megbocsájtottak az újra megtette később?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 16:50
1/13 anonim válasza:
Én egyszer megbocsátottam,és az lett a jutalmam,hogy utána a fél megyével összefeküdt a hátam mögött...Sajnos be kellett látom,hogy kutyából nem lesz szalonna.Így szakítottam is Vele,és nem bántam meg.
2/13 anonim válasza:
Igen,én megcsaltam a barátomat,először csak egy csókkal,aztán megbocsájtott,aztán több csókkal és már mással is!Azt is megbocsájtotta,bántam a dolgot,én szakítani akartam,de ő szinte sírva könyörgött hogy menjek vissza hozzá!aztán együtt voltunk 3 évig,egy más lány miatt szakítottunk.Akkor is könyörgött meg mondtah szeret,nekem azóta más barátom van,ő összejött azzal a csajjal,aki miatt szakítottunk.és most jöttem rá hogy még szinte szeretem,vagy inkább nem tudom elfelejteni...na mind1 de én nem tudnám megbocsájtani a megcsalálst!!pedig én is megtettem....talán nagyon sok idő múlva
3/13 anonim válasza:
Megbocsátani meg lehet, elfelejteni nem.
4/13 anonim válasza:
Aki egyszer megteszi,megteszi többször is!
5/13 anonim válasza:
Igen volt olyan, hogy megbocsájtottam. De később újra megtette. Aztán már csak "bosszúból" megcsaltam és mikor elmondtam szakítottam is azzal a lendülettel. 29/N.
6/13 anonim válasza:
velem egyszer elszaladt a ló és jó hangulatomban szájra-puszit adtam viccből az egyik haverjának. aztán valaki elmondta neki.
nagyon sokáig bántotta a dolog és őrjöngött, de végig azt mondta, hogy nem haragszik rám. olyan rossz érzés volt látni, hogy tudom, soha többé nem tudnék ilyet tenni :( =(
7/13 anonim válasza:
3 szor egyhuzamban megbosájtottam, aztán lapátra tett a másikért:( közben meg végig azt mondogatta nekem hogy nálam jobb nincs, csak engem tud szeretni..igen...nem éri meg, aki megcsal, az már sose fog úgy szeretni mint előtte. mert ha szeretsz valakit nem érdekel más...
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem lehet megbocsátani, nekem nem sikerült. Sőt az egyik legjobb barátom is volt egyben és a barátságunk is ráment, mert képtelen vagyok elfelejteni, hogy hazudott nekem...:(
9/13 A kérdező kommentje:
Megcsalt. Visszaköltöztem hozzá, de félek, hogy újra megteszi és megint kidob a csaj miatt, mert rájön, hogy ő kell neki. Két és fél éve vagyunk együtt.
21L
2010. febr. 14. 10:32
10/13 anonim válasza:
Lefeküdtek vagy csók? És elmondta vagy kiderült? Mit mondott utánna? Ezektől is függ eléggé..
Engem egy pasim megcsalt megbocsájtottam és úgy volt vele h jó mivel ennyire szeretem h ezt megbocsájtom megteheti másodszor is... Hát nem tehette...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!