Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bocsájtottatok (vagy nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bocsájtottatok (vagy nektek bocsájtottak e meg) megcsalást? És akinek megbocsájtottak az újra megtette később?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 16:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lefeküdt vele. Mindig fél igazságokat mondott el pl.: csak egyszer és az sem a MI ágyunkban. Kiderült, hogy többször és a Mi ágyunkban.
2010. febr. 17. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj de a helyedbe azonnal kidobnám még nem is kérdés!! Nem is egyszer (pl megbotlás) hanem többször is megcsalt?! Megdugott más nőt? És nem is egyszer? És főleg a közös ágyatokba ahol ti is csináltátok?! Hogy lehet vki ilyen pofátlan bunkó?! Már bocsi... De azon nyomban kidobnám a helyedbe... Erre még azt se lehet mondani h egyszer megtette máskor nem teszi... ugyan már! Nem is egyszer tette.. Még nehogy már te félj h újra megteszi e... Am nem kérdés nyilván megteszi főleg ha eddig is nem egyszer megtette.. Képtelen lennék megbocsájtani.. Feleslegesen pazarolod rá az időd.. Nemhogy keresnél egy olyan pasit aki meg is becsül téged, nem tipor a sárga földig...
2010. febr. 17. 19:43
 13/13 anonim válasza:
100%

Furcsa dolog ez, én szerettem utána is őt, és szerettem volna megbocsátani, de egyszerűen nem ment. Képtelen voltam, mintha egy másik ember lett volna ott helyette.

Szerettem és fájt ránézni, de hozzáérni nem volt gusztusam. Mitha fekával lett volna bekenve ezután.ő szeretett volna visszajönni, és én is , de mondtam neki, nem fog menni, menjen el. Azóta is szeretem belül, de soha nem bocsátanék meg neki. Pedig tudom, a megbocsátás baromi nagy erény.

2010. márc. 7. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!