Normális az ilyen apa?
Nekem itt nagyon keveredik 3 különböző dolog, ezeket próbálom meg most kibogozni magamban.
1, Van az a kérdés, hogy Gyűlölöd apádat, mert tönkre tette a gyerekkorodat. Erre van egyszerű válasz. Az, hogy ez nem hasznos, hagyj fel vele, mert ártasz magadnak és másnak meg nem segítesz ezzel.
2, Van az a kérdés, hogy Mit tehetnél? Erre is kaptál már valamit (09-04 01:15), ezt már megetetted? Írtál a nagykövetségnek? Kérdeztél már a fórumon? Illetve kaptál olyan tanácsot is, hogy hagyd a fenébe, fordítsd másfelé az energiáidat. Ez is megfontolható.
3, Van az a kérdés, hogy kinek van igaza? Ebbe én nem szállok be, nem ismerem eléggé a történetet, amúgy is mindenkinek mindig igaza van a saját szemszögéből és kész. Ráadásul nem is releváns a többi kérdés megoldáshoz. (Pl. Akkor is abbahagyhatod a gyűlölködést, és akkor is fordíthatod több sikerrel kecsegtető vállalkozásra az energiáidat, ha közben 100%-osan igazad van apukáddal szemben.)
Azonnali és tuti megoldásom a pénzhiányra nincs. Eddig senki nem ajánlotta fel a sajátját Neked. (Én sem.) A lottó főnyeremény meg nem elég biztos. Azt viszont még nem feszegettük, hogy anyukád kimerített-e minden lehetséges keretet és forrást? Van-e olyan segély, támogatás, akár rendszeres, akár egyszeri, amire még lehetne pályázni? Ebben pl. segíthetsz Neki. (Azért jutott ez eszembe, mert engem is egyedül nevelt fel anyám, és Ő túl büszke volt elkérni még azt is, ami járt volna utánam. Inkább ment túlórázni, míg én egyedül voltam otthon este. De ez egy másik történet, az enyém. Most pedig Rólad van szó.)
Hogy milyen szánalmasak az emberek... csak írogatnak, hogy tegye magát túl rajta az ember. Voltatok ti már ilyen helyzetben? Tudjátok milyen SZAR, ha a saját apádat nem érdekled? A pénz a pénz persze csak az.. azt javaslom kussoljon, aki nem volt ilyen helyzetben.. köszönöm.. az én apámmal is bírósági ügyek vannak. De szeretik az ilyet elhúzni ..
72es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!