A mostohabátyjám 26évvel ezelőtt molesztált, mikor hat éves voltam. A nevelt lányához is hozzányúlhatott?
Most jött ki a rossz hatása annak amit akkor tett velem rendszeresen. Pánikrohamom lett és nem kaptam levegőt és tök agresszív lettem, annyira szétverném a fejét...rendszeresen rámfeküdt, leszorított mindaddig, amíg el nem élvezett. Hat éves voltam, Ő 14.
Nem tudtam, mit csinál velem, de kb. tíz évesen leesett a tantusz, hogy anno mit tett velem, és akkor kiborultam. Anyumék össze-vissza verték, nekem lelki gondjaim látszólag nem voltak, de verekedős lettem lány létemre és állandó aszthmás rohamaim...
Most hat éves a lányom és rájöttem, hogy Istenem, ennyi és ekkorka voltam, mikor ez a féreg bántott...nagyon kivagyok.
Vajon bánthatja a mostohalányát is???
Megmarad a beteg agya még 26év után is betegnek???
Mit tegyek?
Szóljak a feleségének?
Nem akarom elmondani a feleségének, annyit akarok, hogy kérjen normálisan bocsánatot. Nem fogok megbocsájtani, de azért tegye csak meg.
Az életüket nem akarom tönkretenni de azért a többi rokontól érdeklődöm, hogy hogy állnak egymással nevelt lány-nevelő apa.
Ennyi.
Köszi a válaszokat, üdv.
Az apja verte meg, Anyu nem.
Felesleg bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!