Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostohabátyjám 26évvel...

A mostohabátyjám 26évvel ezelőtt molesztált, mikor hat éves voltam. A nevelt lányához is hozzányúlhatott?

Figyelt kérdés

Most jött ki a rossz hatása annak amit akkor tett velem rendszeresen. Pánikrohamom lett és nem kaptam levegőt és tök agresszív lettem, annyira szétverném a fejét...rendszeresen rámfeküdt, leszorított mindaddig, amíg el nem élvezett. Hat éves voltam, Ő 14.

Nem tudtam, mit csinál velem, de kb. tíz évesen leesett a tantusz, hogy anno mit tett velem, és akkor kiborultam. Anyumék össze-vissza verték, nekem lelki gondjaim látszólag nem voltak, de verekedős lettem lány létemre és állandó aszthmás rohamaim...

Most hat éves a lányom és rájöttem, hogy Istenem, ennyi és ekkorka voltam, mikor ez a féreg bántott...nagyon kivagyok.

Vajon bánthatja a mostohalányát is???

Megmarad a beteg agya még 26év után is betegnek???

Mit tegyek?

Szóljak a feleségének?

2012. dec. 29. 00:08
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

a pedofilia nem gyógyítható... amikor kérdezték a börtönben/pszichiátrián őket mi lenne az első dolguk 10-20-30év után amikor kikerülnek, azt mondták, hogy ott fojtatnák ahol abbahagyták.

jó eséllyel molesztál másokat is. vagy lehet hogy nem pedofil csak hatalmi tébolya van, valami trauma érte gyerekkorában stb...?? ami miatt ilyen lett? nem tudnál vele erről elbeszélgetni? hiszen már felnőttek vagytok nem félsz tőle... lehet jó lenne zembenézni ezzel a dologgal hátha segít.

és fontos, hogy elmondd.

a felesége lehet hogy nem fog neked hinni, nem baj, te megpróbáltad... először tuti neked fog esni meg elhord mindenféle hazugnak.

talán ha nem neki mondanád hanem pl családi eseményen valahogy célozgatnál rá? hadd égjen a feje.

nekem apu azt mondta, még gyerekkoromban, hogyha valaki ilyet csinál,azt világgá kell kürtölni és MINDENKINEK elmondani. hát igaza van,

30N

2012. dec. 29. 15:19
 32/47 anonim ***** válasza:
74%
megjegyezném hogy egy 14éves már nem gyerek hanem fiatalkorú. és büntethető.
2012. dec. 29. 15:20
 33/47 anonim ***** válasza:
Ma igen. ma mar nem gyereknek szamit es ma mar buntetheto, de huszon eve ez azert nem igy volt. Pedofil pedig az a felnott ferfi illetve no, aki nemileg eretlen gyermekekhez vonzodik.
2012. dec. 29. 15:29
 34/47 anonim ***** válasza:
De miért nem a házasság előtt szóltál neki?
2012. dec. 29. 15:31
 35/47 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkepp szolj neki,hogy figyeljen a jelekre esetleg,stb. De ebben a korban a hormonoktol tulfutott kamaszok,tenyleg csinalnak olyan nem épp ép elmére valló dolgokat,amit aztan később felnőtten szégyellnek,és nem is tesznek többé. Persze ezzel nem védeni akarom,csak szolok hogy ennek tudataban mérlegeljetek a dolgokat,mert szolnod igenis KELL!!!!
2012. dec. 29. 17:26
 36/47 A kérdező kommentje:

Szóltam neki. Benyögött egy bocsánatot. Ez nem elég.

Valamit tenni fogok, de még nem tudom mit.

Hogy miért nem előbb szóltam???

Mert kb. három részletben jutottam el odáig a huszonsokévalatt, hogy felfogjam, mit tett...elnyomtam magamban, de most lett a nagylányom hat éves és többször is újraálmodtam és megint új részletek bukkantak fel...

Anyu és Nevelő Apu már nem él. Ők akkor összevissza verték és többet nem láttam a srácot, nem jöhetett hozzánk.

Jó környezetben nevelkedtem aztán, csak sokat verekedtem és súlyosan aszthmás lettem...

De valahogy szerencsém volt, hogy idáig váratott magára a trauma újraélése.

És igyekszem feldolgozni, de most már nem is én vagyok a fontos felnőtt fejjel, hanem a nevelt lánya.

Van egy fia is, látszólag normális a család.

Kamerát nem tudok betenni, mert nem járok hozzájuk, a kislányt szinte nem is ismerem...

Anno egy családi összejövetelen véletlen én is ott voltam, amikor Ő is, és célozgattam rá, hogy mi volt...öt percen belül hazament, rám sem nézett...

Szóval valamit tenni kéne, igaz...?

2012. dec. 29. 19:49
 37/47 A kérdező kommentje:
Ja igen és elküldtem neki a számom, hogy hívjon fel...
2012. dec. 29. 19:49
 38/47 ChrisStone ***** válasza:
Nincs közös ismerősötök, aki megtenné ezt és jár hozzájuk? Vagy valahogy lemásoltatni a kulcsukat, úgy tudom ha egy gyúrma darabba belenyomod a kulcsot, akkor le tudod másoltatni! Kicsit durvának tűnik, de szerintem megérdemli, hogy megtedd! Aztán elhívja valaki a családból őket vendégségbe, és bummm! :) Lehet intézkedni! :)
2012. dec. 29. 21:33
 39/47 ChrisStone ***** válasza:
Vagy "békülj ki" vele, legyetek jóba az asszonyával, vagy valami!
2012. dec. 29. 21:34
 40/47 A kérdező kommentje:

Az asszonynak a fb-on előadtam a story-t úgy, mintha nem én lennék, hogy mi a véleménye.

Közölte, hogy szóljak a tróger feleségének mindenképpen.

De ha ezek összevesznek, a pasas utcára kerül, a fia megsínyli, aki meg nem tehet semmiről...

Valahogy kiderítem, hogy a nevelt lányával milyen a viszonya, aztán majd meglátjuk.

Csak hát a felesége hinne-e nekem???

Mert én nem hinnék senkinek, ha a Férjemet ilyesmivel vádolná bárki is....

2012. dec. 29. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!