Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostohabátyjám 26évvel...

A mostohabátyjám 26évvel ezelőtt molesztált, mikor hat éves voltam. A nevelt lányához is hozzányúlhatott?

Figyelt kérdés

Most jött ki a rossz hatása annak amit akkor tett velem rendszeresen. Pánikrohamom lett és nem kaptam levegőt és tök agresszív lettem, annyira szétverném a fejét...rendszeresen rámfeküdt, leszorított mindaddig, amíg el nem élvezett. Hat éves voltam, Ő 14.

Nem tudtam, mit csinál velem, de kb. tíz évesen leesett a tantusz, hogy anno mit tett velem, és akkor kiborultam. Anyumék össze-vissza verték, nekem lelki gondjaim látszólag nem voltak, de verekedős lettem lány létemre és állandó aszthmás rohamaim...

Most hat éves a lányom és rájöttem, hogy Istenem, ennyi és ekkorka voltam, mikor ez a féreg bántott...nagyon kivagyok.

Vajon bánthatja a mostohalányát is???

Megmarad a beteg agya még 26év után is betegnek???

Mit tegyek?

Szóljak a feleségének?

2012. dec. 29. 00:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
21%
Ő nem tudta hogy gyereket molesztált, teccik érteni? Mert nem mondták el neki hogy ezt nem szabad. Nem látod a lényeget benne előttem szóló. Egy 14 éves kölyök egy kislánnyal a szobában nem fog azzal magyarázkodni önmagának hogy ez nem erkölcsös.
2012. dec. 29. 02:22
 22/47 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy bírom ezt az indokolatlan lebaszást, végig se gondolta a #22-es illető amit írtam, csak kivágott 2 mondatot, és ráírta hogy mekkora fasz.ság. Az egészet kell egybe nézni, de hogy egy sztereotípiával éljek, ez a magyar mentalitás.
2012. dec. 29. 02:26
 23/47 anonim ***** válasza:
86%

Te istenbarma, egy 14 éves gyereknek nem kell a szájába rágni, hogy nem vonzódunk szexuálisan egy 6 éveshez, mert alapból nem teszi azt. Tetszik érteni??? Nemileg érett lányt fog vonzónak találni, mert az az ösztön.

Ez nem erkölcs, ez alap. Sőt, bárkit zársz egy szobába bárkivel, nem fognak rögtön egymásnak ugrani.

Gondolkozz, kérlek. Neked valaki megtanította, hogy ne bánts kislányokat? Valaha eszedbe jutott gyerekeket molesztálni?

2012. dec. 29. 02:33
 24/47 anonim ***** válasza:
47%
Nem testvér, minden értelmi szinttől függ. Hidd el, igencsak megdöbbennél hogy milyen emberek ugranának egymásnak. Attól hogy mi normálisak vagyunk, attól még van aki fel tud izgulni egy kislányra. És ezeket nem tudod se te, se én megmagyarázni, mert egyszerűen ez ösztön, amibe érthetetlen dolgok vannak benne. Például a gyilkosság, függetlenül attól hogy állatot vagy embert, ez bele van a földi élőlényekbe rögződve, és az ember azért nem egy barlanglakó, meztelen, gyilkos vadállat, mert sokkal fejlettebb ez a gondolkodásért felelős része, mint a többi állaté, ezért tanul, és a tanult érzelmei befolyásolják, elnyomják az ösztönöket nagyrészt. Viszont akinek nincs ebből túl sok, annak megmaradnak az ösztönei. Ez k.urvára nyersen hangzik, és hajnalba nem nagyon jár az agyam, és ebből 10 könyv is kevés lenne hogy teljesen kielemezzük, viszont az a lényeg hogy minden lehetséges ezen a téren.
2012. dec. 29. 03:20
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
Mármint az agyának a gondolkodásért felelős része.
2012. dec. 29. 03:22
 26/47 anonim ***** válasza:
5%
26 evvel ezelőtt történt! Akkor azért egy 14 eves meg igencsak gyerek volt, szinte biztos, hogy fogalma nem volt róla, hogy nem szabad ilyet tenni. Ez nem pedofília, hiszen gyerekek voltatok mindketten. En max annyit tennék, hogy a kislánnyal beszélgetnek vagy játszanek, hátha kiderül valami. De tudod egy 6 eves mar iskolás, de minimum óvodás, ott a szakembereknek feltűnne, ha valami nem lenne rendben. Nem kellene tönkretenni egy családot bizonyíték nelkul.
2012. dec. 29. 08:10
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Kukupityu,menj el ügyvédnek,mert kibaßott jól tudod védeni a nyomorékokat.
2012. dec. 29. 11:20
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

"26 evvel ezelőtt történt! Akkor azért egy 14 eves meg igencsak gyerek volt"

Igen? Mi erre a bizonyíték? Vagy csak úgy megálmodtad? Vagy te az voltál? Az nem jelent semmit.

Kukubigyó, neked meg rendszeresen olvasom a válaszaidat, annyira buta vagy, mint a kő, úgyhogy nem vitatkozom.

2012. dec. 29. 12:10
 29/47 anonim ***** válasza:
Én voltam a 4. és 9., nem értem miért kellett úgy lepontozni...
2012. dec. 29. 12:47
 30/47 anonim ***** válasza:
9%
És kifejtenéd hogy miért kedves #28-as hozzászóló? Elgondolkodtál te egyáltalán ezen?
2012. dec. 29. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!