Az elfogadott, hogy apám ilyenekkel molesztált?
A számban turkált. Szemügyre vette az ínyem és a fogaim állapotát. belenézett és turkált a számban. Kapargatta a fogamat, nem lepedékes e. Meg nézte az orromat. Ha az arcomon kellett nézni valamit, kezébe fogta az arcom és fordítgatta kedve szerint. De a többi testrészemmel is így volt. Egyszer fehérneműben mindenhol megnézett, mert előtte 2 héttel megvágtam a csuklóm... Gyakran poénból rámfeküdt (túlsúlyos). Egyszer valamiért letettem a földre a kedvecn sztárjaim posztereit, és úgy széttaposta, hogy összegyűrödtek és elszakadtak - mert azoknak nem a földön van a helyük és hogy lehetek ilyen igénytelen. "Egyvonalas csilagokat" rajzolgattam a füzetembe, és rámfogta, hogy sátánista lettem. nem hitte el, hogy nem. Azzal érvelt, hogy belém lát és mindent tud rólam. Stb.
20/l
Egyébként sebesülés volt a csuklóvágás, vagy szándékos?
Lehet, azt nézi, nem teszel-e kárt Magadban valahogy.
Ez a rádfekvés viszont inkább arra utal, hogy az ő fejében nem tiszta valami. Nem lett bajod akkor?
És ki lakik még Veletek?
Mivel foglalkozol Te és az apád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!