Miért nem akar megismerni az apám, mit kéne felmutatnom, hogy meg akarjon?
Kiskorom óta nem láttam, semmire nem reagál soha, pedig kerestem sokszor. Nincs másik gyereke, senkije nincs..
Akármit teszek, pl. mondom, hogy bejutottam a zeneművészetire, nem érdekli, pedig életem munkája benne van és idegenek mondják, hogy a szüleim büszkék lehetnek rám. Ő miért nem büszke rám legalább egy kicsit? Úgy értem, ha nyomorék lennék vagy fogyatékos, akkor is megérdemelném, hogy legalább megkérdezze, mi van velem, vagy én gondolom rosszul? Engem érdekel, hogy mi van vele, de ő soha nem érdeklődik, meg se akar ismerni, pedig semmi rosszat nem tettem..egyszerűen csak nem értem az okát.
Nem akart gyereket, nem hiszi el, hogy te vagy a gyereke. Vannak végtelenül önző emberek, akiknek csak saját maguk számít. Akik tudnak úgy gondolni egy gyerekre, hogy egy véletlen hiba volt ami miatt nem fognak egész életében felelősséget vállalni. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Nem hiszem, hogy ennyi törődést érdemelne apád tőled amiért ennyire semmibe vesz téged... Ő már bizonyította neked, hogy mennyire értéktelen. Neked viszont nem kell egy ilyen embernek semmit sem bizonyítanod.
Foglalkozz olyan emberekkel akik szeretnek. Ők megérdemlik, apukád nem...
Sajnos több oka is lehet.
PL:
- nem kívánt gyerek voltál a számára de anyád csak azért is világra hozott, pedig kérte ne tegye.
- Úgy érzi nem is vagy a lánya, mert esetleg kiderült hogy anyud félrelépett abban az időben amikor teherbe esett.
- Sosem szerette anyudat csak 1 éjszakás kaland volt a részéről
Félre ne értsd amiket leírtam, nem az anyukádat akarom megbántani. Sőt tisztelem mert végül is felnevelt, és egy jó embert faragott belőled. De nem tudhatod mi történt X évvel ezelőtt anyud és apud között.
A teljes őszinte választ csak ők adhatják meg.. De szerintem sosem fogod megtudni.. Így a helyedben nem is foglalkoznék olyan emberrel aki nem akar megismerni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!