Szerintetek miért akar tönkretenni az apám?
Nálunk engedéllyel lehet lekapcsolni a villanyt,vagy felhúzni a redőnyt,az apám barátnője engedélyével.És ha az iskoláról beszélek az apám ennyit mon engem k-ra nem érdekel,utána később letagadja hogy ezt mondta.
A múltkor azért veszekedett velem egész este,mert megkértem hogy halkitsa le a tv-t különben meg év végén vizsgáznék.Azt üvöltödte ha igy csinálom tovább akkor korházba kerülök,mondom neki hogy ez fenyegetés volt? és azt mondta nem.Ő sörözik,de nekem nem vesz italt másnak mindenkinek vesznek otthon gyümölcslét,ő meg azt mondja az mű,és hogy az ő dolga hogy sörözik.A kisboltba is csak mindig italért megyek le.Minden veszekedésnél,természetesen én vagyok a hibás,minden délutánra beiál.és úgy üvöltözik velem,hogy a kezét úgy emeli mint ha meg akarna ütni.Én már lasan tönkre megyek idegileg mint ahogy az anyukám is tönkre ment mellette,nem tudom mit csináljak,de velem még külföldön is veszekedni szoktak:))Nincs kihez mennem,ja és apám a nővéremet isteníti,állandóan őt dicsérte a nővérem már nem is beszél velem,apukám ezzel nem foglalkozik.Én hiába hozok jó jegyet ha most más miatt veszekszik velem.
Én már füldugót használok ha már tudom hogy úgy is veszekszik velem a tv miatt,de szerintem nem normális dolog hogy kb 39 es hangossággal halgatja én meg jó halkan és megkéremtőle halkitsa le és veszekedés van belőle.Félek az apámtól,és elegem van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!