Szerintetek apám miért akar mindig megalázni mások előtt?
Figyelt kérdés
Nem tudok rá sehogy hatni az a helyzet,nagyon idegesítő,volt már hogy elküldtem a pi,csába az sem használ neki.Legszívesebben jól pofán verném.Egyszerűen nem lehet rá hetni,ilyen buta emberrel még nem találkoztam.2012. márc. 29. 18:12
1/11 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok,de úgy beszél velem mások előtt mint egy hülye gyerekkel,nagyon megalázó.
2012. márc. 29. 18:15
2/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy 27 évesen még az apádtól kellene, hogy függj. Ha nem jöttök ki, ne találkozzatok!
3/11 A kérdező kommentje:
Igen kedvses Kovács bácsi:D
Csak hogy egy munkahelyen dolgozunk.Ezzel kapcsolatban már tegnap feltettem egy kérdést...
2012. márc. 29. 18:18
4/11 A kérdező kommentje:
Nem szívessen dolgoznék vele,de sajnos egy helyre osztottak be vele,reménykdtem benne hogy nem így lesz,de sajnos így történt.
2012. márc. 29. 18:19
5/11 anonim válasza:
Menj másik munkahelyre.Ilyen helyzetekben a pénz nem számít.Mert nagyon meg fog károsítani lelkileg.Az én apám is ugyanilyen,született paraszt.Menj el,kerüld el az ilyen embert jó messzire.
6/11 A kérdező kommentje:
ma 18:22
Elkerülném de sajnos most nagyon kell a pénz,kikell fizetnem az iskolámat sajnos és amúgy elég jól fizet a munka,az itthoni keresetnek a 3-4 szerese kb.
2012. márc. 29. 18:24
7/11 anonim válasza:
Gondolom nem várod el, hogy minden nap olvassam az oldalt és képben legyek mindenki személyes problémájával.
Nem tudom mit dolgoztok, ezért tanáccsal sem szolgálhatok (Mennyit vagytok együtt, stb)
8/11 A kérdező kommentje:
Heti 4 nap és napi 8-10 óra kb.Nem azért mondtam hogy minden nap olvasod,csak említettem hogy volt egy hasonló kérdésem.
2012. márc. 29. 18:48
9/11 A kérdező kommentje:
Ja és villanyszerelő.
2012. márc. 29. 18:57
10/11 anonim válasza:
Próbáld kibírni,amíg össze nem gyűlik a kellő pénz ill amíg ki nem fizeted a dolgaid...Szerintem ne szólj neki vissza semmit.Aztán ha lesz elég pénzed,akkor eltűnsz apád életéből és kész....Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!