Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám szerintetek is túl...

Apám szerintetek is túl szigorú? Szerintem nagyon!

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy a pasim holnap nálam alszik, csakhogy ma elaludtam, és az első óráról kicsit késtem. Ezért apám azt mondta hogy nem aludhat itt, és hétköznap amúgy se találkozhatunk. :/ Szerintetek is túl szigorú? Mindenért eltilt tőle,ha csúnyán nézek rá akkor is.

17L, lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal.

2012. márc. 20. 19:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%

Ajj komolyan....engem meg most azért tiltott el mert osztályfőnökit kaptam://

De én már szervezem a fejemben az újjabb hazugságokat h vele lehessek:)

2012. márc. 20. 19:26
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
nem kellett volna eladludni..
 3/19 anonim ***** válasza:
46%
Nem! Igaza van! Az egyetlen dolgod az iskolába járás és a tanulás! Gondolom apukádat sem dicsérik meg,ha elkésik a munkahelyéről!
 4/19 anonim ***** válasza:
79%
Örûljél neki, hogy törõdik veled és figyel rád!
2012. márc. 20. 19:29
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
ahhoz, hogy meg lehessen ítélni, hogy édesapád igazságos-e veled, az ő érveit is meg kéne hallgatni, de ez most itt persze nem tárgyaló terem. de ha őszintén magadba nézel, biztos nincsen más, nyomósabb oka is, hogy úgymond eltiltson a barátodtól? pl. rossz jegyek, kimaradás sokáig, stb. ezt most nem piszkálódásból írom, de amíg édesapád tart el, amíg vele élsz, és amíg ő tartozik érted felelősséggel, addig az van, amit ő mond..
2012. márc. 20. 19:31
 6/19 anonim ***** válasza:
51%
Egyetlen dolga a diáknak a tanulás?Hűha , akkor levegőt se vegyen mert nem az a dolga?Akkor csokit se egyen mert nem az a dolga?Akkor ne is takarítson mert az se a dolga?Annyira bírom az ilyen embereket akik szerint a diák semmit de tényleg semmit ne csináljon a tanuláson és iskolán kívül.Tehát szerinted a diákok legyenek csak tanuló iskolába járó protokoll droidok?Nekik nem jár szórakozás , nem mehetnek sehova , nem ehetnek lekvárt meg egyéb...persze hogyisne.......
2012. márc. 20. 19:32
 7/19 anonim ***** válasza:
32%
Most fiatal , 17 éves had élje ki magát már.40 évesen már késő lesz akkor azon fog bánkódni hogy fiatalon nem élt.Kérdezd meg apukádat hogy nem volt fiatal?Vagy esetleg vedd rá hogy mégis nálad aludhasson a srác?Hogyha minden kötél szakad akkor zsarold kicsit , hozz fel érveket.Legyél kreatív , találj ki valakit!
2012. márc. 20. 19:35
 8/19 anonim ***** válasza:
55%
kedves 19:32! addig örülj, amíg csak az a dolgod, hogy iskolába járhass, és szórakozhass!
2012. márc. 20. 19:35
 9/19 anonim válasza:
32%
ha apukád is elalszik és elkésik, te is tiltsd el az anyukádtól.
2012. márc. 20. 19:42
 10/19 anonim ***** válasza:
68%

Igaza van apádnak,és messze nem szigorú.

Nekem 17 évesen még fel sem merülhetett,hogy egy barátom velem aludjon.Sőt.Nyáron iskola időben este 8-ra már otthon kellett lennem,és este 10-kor lámpaoltás.Az ok:Holnap suli,kell az agynak a pihenés.Télen este 7-kor kellett otthon lenni.Se disco,se buli iskola időszakban..

Na az én apám szigorú volt.Az eredmény:

Külföldön dolgozom (Ausztrália) egy állatkertben mint tengerbiológus.Ma hálás vagyok apámnak azért mert lánykoromban szigorúan fogott..Ha mindent rám hagyott volna,ha hazudtam volna neki ahogy az első tanácsolja,akkor ma lehet,hogy egy sima gyári munkás lennék otthon valamelyik gyárban.

36/N

2012. márc. 20. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!