Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám szerintetek is túl...

Apám szerintetek is túl szigorú? Szerintem nagyon!

Figyelt kérdés

Úgy volt hogy a pasim holnap nálam alszik, csakhogy ma elaludtam, és az első óráról kicsit késtem. Ezért apám azt mondta hogy nem aludhat itt, és hétköznap amúgy se találkozhatunk. :/ Szerintetek is túl szigorú? Mindenért eltilt tőle,ha csúnyán nézek rá akkor is.

17L, lassan 1 éve vagyok együtt a barátommal.

2012. márc. 20. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
52%
arra is gondolj, hogy apukád nyilván nem direkt kicseszésből szigorú.. hanem mert félt, és szeret.
2012. márc. 20. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
a te korodban a suli a fontos nem a pasizás, amúgy meg hétvégén ráér nálad aludni
2012. márc. 20. 20:04
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Igen, túl szigorú. Most le leszek pontozva, de ilyen késések bárkivel előfordulhatnak néha. Főleg ha valaki egy kicsit szétszort. Ez nem a világ vége...(pedig gondolom az egész hetet ezért érné meg végigcsinálni neked..) Ha azt mondja, egy hétig te csinálsz minden házimunkát, azt mondom ok, de a barátodtól miért kell eltiltani? Tökéletes módja annak hogy a gyerel elhidegüljön a szüleitől..
2012. márc. 20. 20:06
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Tényleg szigorú.Én tinédzser koromban "szörnyű" voltam , igazi lázadó aki csak a saját feje után megy meg hasonló , velem is próbáltak szigorúak lenni de belátták hogy nem fog menni.A másik hogy én majdnem kitűnő voltam gimnáziumban is ezáltal belátták hogy a szigorúságnak nincs értelme.Mégis elvégeztem az egyetemet , van egy vállalkozásom ami nagyon jól jövedelmezik.Tini koromban a diszkókat jártam este , sokszor fogyasztottam alkoholt és a dohányzást sem hanyagoltam.Az iskolai magatartásom soha nem volt 3-asnál jobb , nagyon rossz gyerek voltam.
2012. márc. 20. 20:13
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Pontosabban ezt nem tudom eldönteni, hogy szigorúságnak, vagy nemszigorúságnak vehető ez!

Mindenesetre csak azért nem engedi, hogy felvilágosítson róla, hogy máskor jobban figyeld az órát. Biztos nem fog hónapokig tartani ez a "nemengedemeztazt" dolog, 1 hét, legtöbb 2 szerintem, és már nem is emlékeztek rá!

2012. márc. 20. 20:15
 16/19 anonim ***** válasza:
62%
A 14. vagyok.Én nem egyszer lógtam szándékosan az iskolából és jó párszor elaludtam.De amint mondtam nem tudtak velem mit kezdeni mivel jó tanuló voltam.Gyűjtögettem a figyelmeztetőket az ellenőrzőmbe is.A szigorúság nem mindig célravezető.Hogyha jó tanuló vagy akkor nem tudnak szigorúak lenni veled mivel a tanulmányaid rendben vannak , a jövőd rendben van.
2012. márc. 20. 20:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Hétköznap nem megyek sehova, csak péntek suli után vasárnap estig vagyok a barátomnál. Najaa, mert ő soha nem aludt el valószínűleg;)
2012. márc. 20. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
43%

ma 19:42

Attól mer téged így neveltek attól nem ez lesz a helyes...ha valóban csak az elalvás az ok akkor igenis túl szigorú. milyen jó hogy 17 évesen akarják tiltani meg parancsolgatni aztán ezzel max elérik azt hogy amint 18 azt csinál amit akar....volt is ilyen kérdés a gyk-n hogy a tiltás vajon hazugsághoz vezet e? hát pontosan. 17 évesen én 2 hét járás után már együtt aludtam a párommal ugyanis 138 km-re laktunk egymástól és hétvégén kénytelenek voltunk együtt aludni, máskor nem is találkoztunk és mily meglepő azóta 5 év eltelt és köszönjük együtt is élünk azóta. Nem minden 17 éves idióta, itt nem az volt a kérdés hogy ki mikor aludt a párjánál meg mikor aludjon az ember hanem hogy ha az a valódi ok amit a kérdező leírt akkor ahhoz képest szigorú e a büntetés és mint írtam egy elalvás miatt amivel még nem is az egész iskola napot hagyta ki szigorú az apja döntése, bele se merek gondolni mi lesz ha egyszer netalántán 1-est visz haza, lehet agyonveri.

2012. márc. 20. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
11%
Kedves 19:42-es ha nekem olyan életem lenne mint neked akkor és te ezért hálás is vagy lehet fekötném magam:)
2012. márc. 20. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!