Miért próbál folyton megalázni?
Először is elnézést kérek, ha rossz kategóriában van a kérdés. Nem tudom hová tudnám tenni.
Nemsokára közeleg a gimnáziumi osztálytalálkozónk.
Volt két "barátom", akik folyton keresték a társaságom, én értem, hogy van hierarchia, de amit ők műveltek, durva volt, csak később esett le.
Akármilyen ökörséget talátak ki, mindig én voltam a végrehajtó, a népszerűség miatt, ők meg álltak a háttérben, röhigcsélve. A lány haver rendszeresen rászállt a nekem tetsző fiúkra is.
Rendben ez az én bajom. Viszont később kiderült, hogy keményen ki is használtak, minden hülyeséget terjesztettek rólam-sajnos egyikük velem jött egyetemre, és ott is szétszórta a hülyeségeit.
Amikor erre rájöttem, mindkettejüket elküldtem a francba.
Nemrégiben facebook-on megtaláltak-osztálytalálkozó szervezése kapcsán, a lány természetesen sunyult, a srác meg nyíltan el kezdett vicceskedve "kóstolgatni".
"Mindig jót röhögtem rajtad, leszbikus majom voltál".
Hozzá kell tennem, hogy a srác az kemény alkoholista, a lány meg egy kitartott lett.
Rettentően rosszul esik, hogy még több év után is folytatják a hülyeségüket, vőlegényem teljesen ledöbbent, amikor olvasta ezeket a dolgokat. Egyszerűen nem értem milyen érdekük fűződik ehhez, nem én kerestem a társaságukat, miért kell mocskolni?
Egyáltalán elmenjek az osztálytalálkozóra?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"próbálnak"
Elnézést, hosszú lett.
Szerintem elöször is blokkold öket facebookon.
Ha szivesen elmennel az oszt. talalkozora mas emberek miatt pl, akkor szerintem menj el, de ezt a kettö szerencsetlent ezt keruld. ne allj le veluk vitazni meg veletlenul se, mert lesullyedsz a szintjukre. ha valamelyik beszol, akkor nézz rá bambán, h "mi van?" !
Ha szép emlékeid vannak azzal az osztállyal, akkor menj el, miattuk ne hagyd ki. de ha annyira nem hatnak meg, akkor hagyd a francba. szerintem.
Köszönöm a választ!
Letiltás már megvolt, tényleg az a jó az ilyenekkel szemben, ha ignorálom őket.
Huu!
Köszi a tanácsokat:)
Utolsó jókat ír. Legyél büszke arra amit elértél. Velük meg ne foglalkozz. Azért tudnak piszkálni mert reagálsz. Ha nem foglalkozol velük nem fogják csinálni.
Mosolyogj, légy boldog, szép, tündöklő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!