Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért próbál folyton megalázni?

Miért próbál folyton megalázni?

Figyelt kérdés

Először is elnézést kérek, ha rossz kategóriában van a kérdés. Nem tudom hová tudnám tenni.

Nemsokára közeleg a gimnáziumi osztálytalálkozónk.

Volt két "barátom", akik folyton keresték a társaságom, én értem, hogy van hierarchia, de amit ők műveltek, durva volt, csak később esett le.

Akármilyen ökörséget talátak ki, mindig én voltam a végrehajtó, a népszerűség miatt, ők meg álltak a háttérben, röhigcsélve. A lány haver rendszeresen rászállt a nekem tetsző fiúkra is.

Rendben ez az én bajom. Viszont később kiderült, hogy keményen ki is használtak, minden hülyeséget terjesztettek rólam-sajnos egyikük velem jött egyetemre, és ott is szétszórta a hülyeségeit.

Amikor erre rájöttem, mindkettejüket elküldtem a francba.

Nemrégiben facebook-on megtaláltak-osztálytalálkozó szervezése kapcsán, a lány természetesen sunyult, a srác meg nyíltan el kezdett vicceskedve "kóstolgatni".

"Mindig jót röhögtem rajtad, leszbikus majom voltál".

Hozzá kell tennem, hogy a srác az kemény alkoholista, a lány meg egy kitartott lett.

Rettentően rosszul esik, hogy még több év után is folytatják a hülyeségüket, vőlegényem teljesen ledöbbent, amikor olvasta ezeket a dolgokat. Egyszerűen nem értem milyen érdekük fűződik ehhez, nem én kerestem a társaságukat, miért kell mocskolni?

Egyáltalán elmenjek az osztálytalálkozóra?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 29. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:

"próbálnak"

Elnézést, hosszú lett.

2012. márc. 29. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elöször is blokkold öket facebookon.

Ha szivesen elmennel az oszt. talalkozora mas emberek miatt pl, akkor szerintem menj el, de ezt a kettö szerencsetlent ezt keruld. ne allj le veluk vitazni meg veletlenul se, mert lesullyedsz a szintjukre. ha valamelyik beszol, akkor nézz rá bambán, h "mi van?" !

Ha szép emlékeid vannak azzal az osztállyal, akkor menj el, miattuk ne hagyd ki. de ha annyira nem hatnak meg, akkor hagyd a francba. szerintem.

2012. márc. 29. 15:28
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Letiltás már megvolt, tényleg az a jó az ilyenekkel szemben, ha ignorálom őket.

2012. márc. 29. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el az osztálytalálkozóra, és ha valamelyik elkezdi a hülyeségeit, keményen oszd ki. Sajnos alaposan hagytad őket magadra szállni gyerekként, mutasd meg nekik, hogy azóta felnőttél, és nem engeded meg, hogy bárki is beléd törölje a cipőjét. Mondhatod azt, hogy még egy ilyen megjegyzés tanúk előtt, és a bíróságon találhatja magát becsületsértésért.
2012. márc. 29. 16:30
 5/7 lizzi77 ***** válasza:
100%
Jó állásod lett, vőlegényed van?A másik kettő meg egy lúzer?Nos, vágd magad puccba-parádéba,vigyél jóóó sok fényképet az összes nyaralásról, a házatokról(ha nincs, akkor vigyél máséról, úgyse jönnek rá),egy szupi mobilt(a párodé vagy a tesódé is jó),velük csak érintőlegesen foglalkozz(de jól nézel ki!puszi-puszi,de mintha vékonyabb lettél volna ,nem?..A srácnak: te, mióta őszülsz ennyire?)Aztán az este további részében rájuk se bagózzál.Csapódj olyanokhoz, akikkel egyébként nem voltatok puszipajtások,de jóba voltatok.Vagy ha lehet vinni párt, vidd el a vőlegényedet.Ja,és bulizz egy jót!
2012. márc. 29. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:

Huu!

Köszi a tanácsokat:)

2012. márc. 29. 20:40
 7/7 Bence_ ***** válasza:
100%

Utolsó jókat ír. Legyél büszke arra amit elértél. Velük meg ne foglalkozz. Azért tudnak piszkálni mert reagálsz. Ha nem foglalkozol velük nem fogják csinálni.

Mosolyogj, légy boldog, szép, tündöklő :)

2012. márc. 29. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!