A mostohabátyjám 26évvel ezelőtt molesztált, mikor hat éves voltam. A nevelt lányához is hozzányúlhatott?
Most jött ki a rossz hatása annak amit akkor tett velem rendszeresen. Pánikrohamom lett és nem kaptam levegőt és tök agresszív lettem, annyira szétverném a fejét...rendszeresen rámfeküdt, leszorított mindaddig, amíg el nem élvezett. Hat éves voltam, Ő 14.
Nem tudtam, mit csinál velem, de kb. tíz évesen leesett a tantusz, hogy anno mit tett velem, és akkor kiborultam. Anyumék össze-vissza verték, nekem lelki gondjaim látszólag nem voltak, de verekedős lettem lány létemre és állandó aszthmás rohamaim...
Most hat éves a lányom és rájöttem, hogy Istenem, ennyi és ekkorka voltam, mikor ez a féreg bántott...nagyon kivagyok.
Vajon bánthatja a mostohalányát is???
Megmarad a beteg agya még 26év után is betegnek???
Mit tegyek?
Szóljak a feleségének?
Azt nem értem, miért most jut eszedbe erről szólni?
Én minden egyes barátnőjének kitálaltam volna.
14 évesen csinálta, így ő nem számít pedofilnak. Lehetséges, hogy csak kanos volt. Ha 18-on felül fajtalankodott volna veled, az már pedofil. Ráadásul nem is erőszakolt meg. De te ismered, hogy milyen ember!
L
"Csesszétek már meg, egy 14 éves fiú nemileg érett, mi az hogy csak "gyerek"? Jézusom, én vagyok 15, a barátom is, és egyértelműen pedofíliának számítana, ha 188 centisen NEMILEG ÉRETT fiúként molesztálna a 130 centis 20 kilós 7 éves húgomat."
Teljesen egyetértek.
Ha 14 éves kanos fiúknak szabad lenne molesztálni 6 éves kislányokat, akkor minden szexuális erőszak forma engedélyeztetve lenne, az "erősebbik nem" lelki békéje érdekében...
Nem elkülöníteni kell a gyerekeket, hanem megtanítani arra, mi helyes, mi nem, mi állati ösztön, amit kordában kell tartani, ha embernek akarjuk magunkat nevezni.
"biztos hogy 26 évvel ezelőtt nem volt internet, meg szexuális felvilágosítás amiből megtudhatta volna a mostohabátyád hogy ehhez még korán van, ezt nem szabad, ez hogy is működik."
"Ez a nemi vonzódás minden élőlénybe benne van, és ha egy 14 éves gyereket tudatlanul beraknak egy 6 éveshez, az nem fogja tudni hogy mit nem kéne vele csinálni."
Egy csepp eszed lenne, felfognád, mekkora f@szságot írtál.
TV és net előtt szabadon lehetett molesztálni a gyerekeket? Mindenki s€gghülye volt? Normális emberben, tinédzserben NINCS szexuális vonzódás egy hatéves iránt.
És nem azért, mert ezt a szájába kell rágni, hanem mert nem normális. Az állatokkal is dughatott volna, mert a szülei soha nem mondták neki, hogy nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!