Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mostohabátyjám 26évvel...

A mostohabátyjám 26évvel ezelőtt molesztált, mikor hat éves voltam. A nevelt lányához is hozzányúlhatott?

Figyelt kérdés

Most jött ki a rossz hatása annak amit akkor tett velem rendszeresen. Pánikrohamom lett és nem kaptam levegőt és tök agresszív lettem, annyira szétverném a fejét...rendszeresen rámfeküdt, leszorított mindaddig, amíg el nem élvezett. Hat éves voltam, Ő 14.

Nem tudtam, mit csinál velem, de kb. tíz évesen leesett a tantusz, hogy anno mit tett velem, és akkor kiborultam. Anyumék össze-vissza verték, nekem lelki gondjaim látszólag nem voltak, de verekedős lettem lány létemre és állandó aszthmás rohamaim...

Most hat éves a lányom és rájöttem, hogy Istenem, ennyi és ekkorka voltam, mikor ez a féreg bántott...nagyon kivagyok.

Vajon bánthatja a mostohalányát is???

Megmarad a beteg agya még 26év után is betegnek???

Mit tegyek?

Szóljak a feleségének?

2012. dec. 29. 00:08
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%

Azt nem értem, miért most jut eszedbe erről szólni?

Én minden egyes barátnőjének kitálaltam volna.

2012. dec. 29. 00:39
 12/47 ChrisStone ***** válasza:
39%
Te most ezt úgy írtad le mintha ebben teljesen biztos lennél! Biztos vagy ebben hogy így volt?
2012. dec. 29. 00:43
 13/47 anonim ***** válasza:
14%

14 évesen csinálta, így ő nem számít pedofilnak. Lehetséges, hogy csak kanos volt. Ha 18-on felül fajtalankodott volna veled, az már pedofil. Ráadásul nem is erőszakolt meg. De te ismered, hogy milyen ember!

L

2012. dec. 29. 01:10
 14/47 anonim ***** válasza:
97%
Csesszétek már meg, egy 14 éves fiú nemileg érett, mi az hogy csak "gyerek"? Jézusom, én vagyok 15, a barátom is, és egyértelműen pedofíliának számítana, ha 188 centisen NEMILEG ÉRETT fiúként molesztálna a 130 centis 20 kilós 7 éves húgomat.
2012. dec. 29. 01:20
 15/47 anonim ***** válasza:
97%

"Csesszétek már meg, egy 14 éves fiú nemileg érett, mi az hogy csak "gyerek"? Jézusom, én vagyok 15, a barátom is, és egyértelműen pedofíliának számítana, ha 188 centisen NEMILEG ÉRETT fiúként molesztálna a 130 centis 20 kilós 7 éves húgomat."

Teljesen egyetértek.

2012. dec. 29. 01:22
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha 14 éves kanos fiúknak szabad lenne molesztálni 6 éves kislányokat, akkor minden szexuális erőszak forma engedélyeztetve lenne, az "erősebbik nem" lelki békéje érdekében...

Nem elkülöníteni kell a gyerekeket, hanem megtanítani arra, mi helyes, mi nem, mi állati ösztön, amit kordában kell tartani, ha embernek akarjuk magunkat nevezni.

2012. dec. 29. 01:28
 17/47 anonim ***** válasza:
26%
Csak az a baj hogy a részletek keményen számítanak. Ez persze nem egészséges, de ha 2 ember össze van zárva, főleg különböző neműek, előfordulhat hogy az egyik játéknak hiszi azt amit a másik nem. És ezzel a sablonos dumával is leállhatnátok hogy egy ember akkor lesz érett ha x,y évet betöltötte, mert ez nem teljesen így van. Ez FŐLEG a neveléstől függ, mert valószínű, sőt biztos hogy 26 évvel ezelőtt nem volt internet, meg szexuális felvilágosítás amiből megtudhatta volna a mostohabátyád hogy ehhez még korán van, ezt nem szabad, ez hogy is működik. És ezt játéknak vette, mert a szülei ugye nem mondták hogy ezt nem szabad. Ez a nemi vonzódás minden élőlénybe benne van, és ha egy 14 éves gyereket tudatlanul beraknak egy 6 éveshez, az nem fogja tudni hogy mit nem kéne vele csinálni. Ezt ő akkor játéknak vette, csak most így ülve hangzik bizarrul az hogy rámászik egy 6 éves lányra, és elélvez, de ezt el lehet hinni, hogy a természet ilyen durva dolgokban bővelkedik. Szerintem le kéne vele ülni beszélgetni, hogy megnézd értelmes ember lett e belőle, aki nem akarja elbaszni a lánya életét, mert akármennyire hihetetlen, egy önző gyerekből lehet önzetlen apa.
2012. dec. 29. 01:57
 18/47 anonim ***** válasza:
14%
És hogy itt az előttem szólóknak is eláruljak egy titkot, egy 14 éves gyerek attól még nem biztos elérte azt az agyi szintet amit az átlag.
2012. dec. 29. 02:04
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

"biztos hogy 26 évvel ezelőtt nem volt internet, meg szexuális felvilágosítás amiből megtudhatta volna a mostohabátyád hogy ehhez még korán van, ezt nem szabad, ez hogy is működik."

"Ez a nemi vonzódás minden élőlénybe benne van, és ha egy 14 éves gyereket tudatlanul beraknak egy 6 éveshez, az nem fogja tudni hogy mit nem kéne vele csinálni."

Egy csepp eszed lenne, felfognád, mekkora f@szságot írtál.

TV és net előtt szabadon lehetett molesztálni a gyerekeket? Mindenki s€gghülye volt? Normális emberben, tinédzserben NINCS szexuális vonzódás egy hatéves iránt.

És nem azért, mert ezt a szájába kell rágni, hanem mert nem normális. Az állatokkal is dughatott volna, mert a szülei soha nem mondták neki, hogy nem lehet?

2012. dec. 29. 02:08
 20/47 anonim ***** válasza:
11%
12-13 éves koromban én is fogdostam a tesom pinájáat ösztönből nem is gondoltam arra hogy ez baj.meg anyámat mikor láttam vetközni jó nagy mellei vannak es 1 szobaban aludtunk utana erre gondolva vertem kiba paplan alatt.aztan most meg nem vagyok se pedofil se perverz.akkor nem fogtam fel jo e nem e csak csinaltam.most pedig csak a parom kell.sztem tesod se csinalja a kiscsajjal arra ott a parja nem?
2012. dec. 29. 02:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!