Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, anyák! Mit gondolto...

Feleségek, anyák! Mit gondoltok erről? Meg kell nyíltan beszélni egy házasságban, vagy jobb ha csak magamban próbálom megoldani?

Figyelt kérdés
A feleségem fél éve szült, veszélyeztetett terhes volt, így a szex ki volt zárva. Ami őt bántotta, be kell valljam engem annyira nem. Persze annak nem örültem, hogy nem problémamentes a várandóssága, de nem kívántam. Azt hittem ha megszületik a baba elmúlik ez az érzés, de nem. Pedig nincs vele baj, rövid időn belül ugyanolyan csinos lett, mint régen, odafigyel magára, egyébként gyönyörű, vonzó nő. Szóval nem benne, hanem bennem van a hiba. Csak nem tudom mi és miért. A terhesség előtt jó volt a szexuális életünk, most meg csak vele vagyok, mert "kell" Igazán nem kívánom. Nem tudom mit csináljak, próbáltam már újjáéleszteni a tüzet, elhívom randizgatni, tényleg figyelek rá, de ettől még inkább lelkiismeret furdalásom van, hisz azt hiszi minden rendben, sőt remek. Félek ezzel előállni, de talán meg kellene tegyem, hogy együtt találjunk ki valamit és ő is úgy álljon hozzám, hogy nem vagyok egyszerű eset most. De nem tudom nem e rontanám el ezzel a házasságunkat. Ami a szexet leszámítva nagyon jól működik.

2012. dec. 19. 09:36
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

Én nem tudom miért van ez..nálunk is csak a férjemnél rögtön észre vettem hogy baj van és én kezdeményeztem a beszélgetést. Bevallotta hogy néha lusta bele kezdeni és hogy amikor már ott vagyunk akkor nem érti magát hogy miért nem csináljuk gyakrabban:)

Én ezt nem értem és nem is nagyon tudom elfogadni de nem mondom neki...csak néha..de orvosról hallani sem akar mert szerinte semmi gond nincs csak fáradt és azt mondja hogy ő ugyan úgy kíván..de én ezt nem hiszem el.

Attól félek hogy még rosszabb lesz ha megszületik a baba.

Ráadásul amióta terhes vagyok még az is rá tesz hogy fél hogy baja lesz a babának és nem bírja el engedni magát..feszeng. Nem értem!!! Én örülnék a heti 2-3 nak. Ennél többet én sem kívánnék.És hozzá teszem 7-ből 6 napot dolgozik reggeltől estig kemény fizikai munkát..lehet hogy ez a baj.

2013. jan. 4. 16:11
 32/34 agi91babe ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

A szakirodalomban ilyenkor az is felmerül lehetséges okként, hogy mivel veszélyeztetett terhes volt, akkor görcsöltetek hogy minden rendben menjen a szex "veszélyesnek", "tiltottnak" számított. Ez még mindig megragadhatott benned sajnos, és nem álltál át fejben.Szereted és nem akarsz benne kárt tenni.

2013. jan. 15. 02:07
 33/34 anonim ***** válasza:
Én heti eggyel is megelégednék....:(
2013. febr. 21. 17:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Én is pont arra gondoltam, mint a 32-es válaszoló. Lehet hogy tudat alatt úgy érzed még mindig ártanál a feleségednek és a babának a szexel.

Valahogy el kellene lazulni, nem biztos, hogy az idő megoldja.

Nekem is voltak szexuális problémáim, és igazándiból egyáltalán nem a partneren múlt a megoldásuk, nekem kellett elgondolkodnom, és bizonyos dolgokon átesnem. Nekem segített a családfelállítás pl. Én nem mondtam el a problémám a partneremnek, és úgy érzem jobb, hogy nem is tud róla. Megoldódott és minden ok.

2013. febr. 24. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!