Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, anyák! Mit gondolto...

Feleségek, anyák! Mit gondoltok erről? Meg kell nyíltan beszélni egy házasságban, vagy jobb ha csak magamban próbálom megoldani?

Figyelt kérdés
A feleségem fél éve szült, veszélyeztetett terhes volt, így a szex ki volt zárva. Ami őt bántotta, be kell valljam engem annyira nem. Persze annak nem örültem, hogy nem problémamentes a várandóssága, de nem kívántam. Azt hittem ha megszületik a baba elmúlik ez az érzés, de nem. Pedig nincs vele baj, rövid időn belül ugyanolyan csinos lett, mint régen, odafigyel magára, egyébként gyönyörű, vonzó nő. Szóval nem benne, hanem bennem van a hiba. Csak nem tudom mi és miért. A terhesség előtt jó volt a szexuális életünk, most meg csak vele vagyok, mert "kell" Igazán nem kívánom. Nem tudom mit csináljak, próbáltam már újjáéleszteni a tüzet, elhívom randizgatni, tényleg figyelek rá, de ettől még inkább lelkiismeret furdalásom van, hisz azt hiszi minden rendben, sőt remek. Félek ezzel előállni, de talán meg kellene tegyem, hogy együtt találjunk ki valamit és ő is úgy álljon hozzám, hogy nem vagyok egyszerű eset most. De nem tudom nem e rontanám el ezzel a házasságunkat. Ami a szexet leszámítva nagyon jól működik.

2012. dec. 19. 09:36
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Általában ő közeledik, de azért én is néha, hogy ne bántsam meg. Mondjuk lecsökkent a mennyiség heti két alkalomra. Ez nem csak miattam van, hanem a baba/fáradtság miatt is. A bújással, érintésekkel pedig nekem sincs problémám.
2012. dec. 19. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:

én se mondanám el még, nekem nagyon rosszul esne, ha a párom ezzel állna elő:(

egyébként magát a szexet kívánod? akár mással, akár vele, gondolatban?

egyébként egy hétvége kettesben biztos jót tenne, bár ahhoz még pici talán a baba. lehet az is baj, egyébként, hogy most már rá is görcsöltél erre.

esetleg van valami, amit szívesen csináltál vele, póz, mód stb.? ami beindít? hátha, ha kicsit felújítanátok a dolgokat, menne, lenne kedved hozzá.

2012. dec. 19. 10:34
 23/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem vele van gondom. Bár mással még nem próbáltam, de szerintem itt a terhességével kapcsolatban van valami agybajom.
2012. dec. 19. 10:35
 24/34 A kérdező kommentje:
Egyébként elég nyitottak voltunk mindig, nincsenek ki nem élt perverz vágyaim, ha erre gondolsz :)
2012. dec. 19. 10:36
 25/34 anonim ***** válasza:
56%
persze nem arra gondoltam ám, hogy megcsalnád-e, hanem pl. hogy "felnőtt filmek" beindítanak-e stb.
2012. dec. 19. 10:39
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a terhesség alatt indult, nem a szülés után, ezért az lehet, hogy pszichésen a feleséged átminősült számodra pusztán anyává, társsá - viszont a szó szoros értelemben véve vett NŐt most nem testesíti meg neked. Ez nem azt jelenti, hogy nem csinos vagy nem szép, hanem hogy benned pszichésen végbement valami, amitől már nem a férfi által kívánt nőt látod benne, hanem a gyerekeid anyját. Szóval elsősorban anyával azonosítod, és ezzel az énjével szexuálisan nem tudsz mit kezdeni.

Én is szakembert javaslok.

2012. dec. 19. 10:44
 27/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Nagyon sok kispapa van, akinek szintén leesik a libidója a terhesség-szülés-gyereknevelés Bermudájában. Személyre szabott megoldást nem tudok mondani neked, ehhez szerintem ketten kelletek.
2012. dec. 19. 10:59
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy eddig a feleségedet egy erős, megtörhetetlen stb nőnek idealizáltad be magadnak? Aztán terhesség alatt összetört benned ez a kép? Ráébredtél, hogy milyen esendő is valójában? Sőt kiszolgáltatottnak is mondható volt?
2012. dec. 19. 14:05
 29/34 anonim ***** válasza:
,
2012. dec. 19. 14:38
 30/34 anonim ***** válasza:

nő létemre úgy vagyok vele, mint a 10-es. Nagyon jó a szex, de nagyon nehezen indul. Úgy indítom, hogy hát végül is neki kell. De aztán nagyon élvezem.

Ha én lennék a feleséged helyében, örülnék, ha elmondanád, mert biztos először magamban keresném a hibát, de jól esne, hogy nem máshoz mentél, hanem próbáltad megoldani, és amikor nem ment, akkor sem adtad fel, hanem megbeszélnéd velem. :) szerintem beszéljétek meg :)

2012. dec. 19. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!