Feleségek, anyák! Mit gondoltok erről? Meg kell nyíltan beszélni egy házasságban, vagy jobb ha csak magamban próbálom megoldani?
7-es vagyok!
Valld be, hogy közben lett egy harmadik, először csak arra az időre gondoltad, míg a nejed terhes, most pedig már egészen jól elvagytok, de mégsem mondhatod a nejednek, hogy bocsi, te már nem kellesz.
10-es! Te ezt közölted a férjeddel?
A nőknél talán amúgy más, ott bejátszhatnak a hormonok is
Kérdező!
Először is tapintatosan avasd be a feleségedet a problémába - hidd el, sokkal jobb ez, ha tud róla. A titkolózás sosem megoldás, bár érthető, hogy szerettél volna egymagad megoldást találni erre. Az őszinteség fontos a kapcsolatban, és talán te is felszabadultabb leszel némileg, ha nem "színlelsz", hanem őszinte lehetsz a feleséged előtt, ő pedig tekintettel van a lelkiállapotodra. Felnőtt emberek vagytok, szerintem megérthető az ilyen jellegű probléma, nagyon sokak életében előfordul. Kétlem, hogy kiakadással reagálna rá.
Következő lépésként én a helyedben felkeresnék egy szexuálpszichológust, hiszen fogalmad sincs a probléma gyökeréről. Lehet, hogy 1-2 találkozás után kiderülne, hogy miért is nem kívánod az egészet.
U.i.: nekem is volt egy ilyen pár hónapos időszak az életemben, amikor "erőltetni" kellett a szexet, mert elkezdeni nehéz volt, bár amikor már benne voltunk, nagyon jó volt továbbra is. Nekem ez az életem egyik nagyon stresszes időszakában fordult elő (több hónapig hiába kerestem munkát, stb.), később a problémák enyhülésével egy csapásra megoldódott.
Azt gondolom, hogy a feleségednek most borzasztó rosszul esne, ha ezzel előrukkolnál.
Várj egy kicsit, valószínűleg átmeneti az állapot, ott a baba, az átéltek, adj időt magadnak.
Felnőttél :-D
Ezt neked kell helyretenned a lelkedben, hogy most már család vagytok. Ha szereted a feleséged, és ő is szeret, vissza fog térni a kedved.
Ő bújik, kezdeményez, elvár tőled?
Vagy most neki is sok energiáját lefoglalja a baba?
Az én férjem is ilyen volt szülés után, talán még mindig tart... Szóval nem vagy egyedül! :) Mindenképpen beszéld meg a feleségeddel a problémáit, együtt könnyebb megoldani mint egyedül! Nekem is rettentő szarul esett amikor elmondta a férjem hogy nem kívánja a szexet de kettecskén valahogy túl leszünk rajta.
A legjobbakat kívánom nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!