Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek, anyák! Mit gondolto...

Feleségek, anyák! Mit gondoltok erről? Meg kell nyíltan beszélni egy házasságban, vagy jobb ha csak magamban próbálom megoldani?

Figyelt kérdés
A feleségem fél éve szült, veszélyeztetett terhes volt, így a szex ki volt zárva. Ami őt bántotta, be kell valljam engem annyira nem. Persze annak nem örültem, hogy nem problémamentes a várandóssága, de nem kívántam. Azt hittem ha megszületik a baba elmúlik ez az érzés, de nem. Pedig nincs vele baj, rövid időn belül ugyanolyan csinos lett, mint régen, odafigyel magára, egyébként gyönyörű, vonzó nő. Szóval nem benne, hanem bennem van a hiba. Csak nem tudom mi és miért. A terhesség előtt jó volt a szexuális életünk, most meg csak vele vagyok, mert "kell" Igazán nem kívánom. Nem tudom mit csináljak, próbáltam már újjáéleszteni a tüzet, elhívom randizgatni, tényleg figyelek rá, de ettől még inkább lelkiismeret furdalásom van, hisz azt hiszi minden rendben, sőt remek. Félek ezzel előállni, de talán meg kellene tegyem, hogy együtt találjunk ki valamit és ő is úgy álljon hozzám, hogy nem vagyok egyszerű eset most. De nem tudom nem e rontanám el ezzel a házasságunkat. Ami a szexet leszámítva nagyon jól működik.

2012. dec. 19. 09:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8%

7-es vagyok!

Valld be, hogy közben lett egy harmadik, először csak arra az időre gondoltad, míg a nejed terhes, most pedig már egészen jól elvagytok, de mégsem mondhatod a nejednek, hogy bocsi, te már nem kellesz.

2012. dec. 19. 10:04
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért feltételezed azt, hogy van harmadik. Akkor szerinted mi lenne a problémám? Meglenne a válasz hogy miért nem kívánom, mert megvan máshol. Egyébként nem görény vagyok, hogy elkezdem csalni az amúgy terhes feleségem, csak feltettem egy kérdést.
2012. dec. 19. 10:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfi ekkora paraszt 11-es...
2012. dec. 19. 10:15
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
Hát pedig valahogy ezt orvosolnod kellene! :S
2012. dec. 19. 10:18
 15/34 A kérdező kommentje:

10-es! Te ezt közölted a férjeddel?

A nőknél talán amúgy más, ott bejátszhatnak a hormonok is

2012. dec. 19. 10:21
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Először is tapintatosan avasd be a feleségedet a problémába - hidd el, sokkal jobb ez, ha tud róla. A titkolózás sosem megoldás, bár érthető, hogy szerettél volna egymagad megoldást találni erre. Az őszinteség fontos a kapcsolatban, és talán te is felszabadultabb leszel némileg, ha nem "színlelsz", hanem őszinte lehetsz a feleséged előtt, ő pedig tekintettel van a lelkiállapotodra. Felnőtt emberek vagytok, szerintem megérthető az ilyen jellegű probléma, nagyon sokak életében előfordul. Kétlem, hogy kiakadással reagálna rá.

Következő lépésként én a helyedben felkeresnék egy szexuálpszichológust, hiszen fogalmad sincs a probléma gyökeréről. Lehet, hogy 1-2 találkozás után kiderülne, hogy miért is nem kívánod az egészet.

U.i.: nekem is volt egy ilyen pár hónapos időszak az életemben, amikor "erőltetni" kellett a szexet, mert elkezdeni nehéz volt, bár amikor már benne voltunk, nagyon jó volt továbbra is. Nekem ez az életem egyik nagyon stresszes időszakában fordult elő (több hónapig hiába kerestem munkát, stb.), később a problémák enyhülésével egy csapásra megoldódott.

2012. dec. 19. 10:22
 17/34 anonim ***** válasza:
39%

Azt gondolom, hogy a feleségednek most borzasztó rosszul esne, ha ezzel előrukkolnál.

Várj egy kicsit, valószínűleg átmeneti az állapot, ott a baba, az átéltek, adj időt magadnak.

Felnőttél :-D

Ezt neked kell helyretenned a lelkedben, hogy most már család vagytok. Ha szereted a feleséged, és ő is szeret, vissza fog térni a kedved.

Ő bújik, kezdeményez, elvár tőled?

Vagy most neki is sok energiáját lefoglalja a baba?

2012. dec. 19. 10:23
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem is ilyen volt szülés után, talán még mindig tart... Szóval nem vagy egyedül! :) Mindenképpen beszéld meg a feleségeddel a problémáit, együtt könnyebb megoldani mint egyedül! Nekem is rettentő szarul esett amikor elmondta a férjem hogy nem kívánja a szexet de kettecskén valahogy túl leszünk rajta.

A legjobbakat kívánom nektek is!

2012. dec. 19. 10:24
 19/34 anonim ***** válasza:
96%
Én nő vagyok, és ugyanezek a problémák voltak szülés után. Rá is ment a házasság, hosszabb idő alatt ugyan, de kisiklott. Mondjuk a férjem is jó nagy barom volt, semmit nem értett az én problémáimból, csak a magáét látta, de azt viszont hatalmasnak.
2012. dec. 19. 10:28
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Avasd be finoman és menjetek el szexuálpszichológushoz.
2012. dec. 19. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!