Akkor veszlek el feleségül, ha lefogysz. Ti mit szólnátok egy ilyen kijelentéshez a párotoktól?
Az jutott eszembe, amikor írtad, hogy eleinte az újdonság varázsa miatt volt csak szex, hogy a pasid talán meleg? Mert akkor teljesen érthető, hogy nem akar veled szexelni, de gyereket azt máshogy nem nagyon kapott volna...így eleinte megtette.
Én is kövér vagyok, plussz még kisgyerekem is van. De nekem is akadnak udvarlóim így is. És nem is egy közülük sovány (sőt kimondott gizdák is).
Mert a szeretetre vágyó férfi egy szeretnivaló nőt keres társának. Nem modellcsodát és nem a világ legizgatóbb szexistennőjét, hanem egy kedves, házias asszonyt, akiért érdemes reggel felkelnie és este hazamennie.
Mindez pedig nem súlyfüggő, de nem is korfüggő és még csak nem is intelligencia függő. Ez egy belső késztetés.
Hidd el vannak olyan férfiak, akik nem a külsőt nézik, hanem a kedvességet, a mosolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!