Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Nektek ez hogy esne a párotoktól?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm akivel összevesztünk nagyon csúnyán, de annyira, hogy az utcán nem is köszönünk egymásnak. Igaz, kb már egy éve volt, de én még mindig nem bírom látni se a csajt, mert undorító h másnak mutatta magát mint ami, mindig ilyen mézes- mázos volt, a végén meg visszahallottam, hogy szid engem.

Párommal kb utálták egymást, mikor még ő volt a legjobb barátnőm.

Igaz, párommal a pozitív gondolkodás, életszemlélet útján vagyunk, de én a csajnak még nem tudtam megbocsátani.

Párom találkozott a buszon a csajjal, és úgy gondolta, hogy ő odamegy, mert nem akart sunyulni, meg mint mondta, mi nem kedveljük egymást, de neki közömbös. Beszélgettek ilyen felszínes dolgokról stb. Ismerem a csajt ő tuti azt hitte, hogy azért megy oda a párom, mert bejön neki, mert a csaj csak ebből áll ki h ő mindenkinek bejön.

Őszintén engem nagyon meglepett a dolog, meg nem is értek vele egyet.

Ti mit gondoltok?

2012. szept. 6. 20:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

"Igaz, párommal a pozitív gondolkodás, életszemlélet útján vagyunk"

"Ti mit gondoltok?"

Azt, hogy ő halad, te nem.

2012. szept. 6. 20:42
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Ez a szóra sem érdemes kategória. Odament, beszélgetett udvariasan, a csaj meg gondoljon, amit akar. Felesleges ezen problémázni.
2012. szept. 6. 20:44
 3/13 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van! kicsit durva, de ezt a dolgot nem sikerült még megemésztenem
2012. szept. 6. 20:45
 4/13 A kérdező kommentje:
másoknak biztos nem, engem még mindig rosszul érint
2012. szept. 6. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Miért járkál oda egy férfi más nöhöz ha van párja?
2012. szept. 6. 21:06
 6/13 A kérdező kommentje:

De megérteném, hogy odamegy, ha jóba lettek volna valaha.

Sokszor a párom mondta, hogy ne találkozzak a csajjal, mert mindig csak bánt engem, szóval még azt se nézte jó szemmel ha találkoztam vele (különben igaza is volt)

2012. szept. 6. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:
70%
De tényleg, ha pozitívgondolkodás projekt van, akkor miért azon rágódsz, hogy miért ment oda, meg neked rosszul esik? Azon gondolkozz, te miért nem vagy még túl a sérelmeden.
2012. szept. 6. 21:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Ezen vagyok és nem bírok rájönni..............
2012. szept. 6. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem tök hülyeségen rágódsz. Ne a "pozitív" életszemléletet majmold, hanem tanulj meg vállat vonni és leszarni valamit. Sok fölösleges agyalástól kímélnéd meg magad.

Adott a következő helyzet: kétszínű p.csa volt legjobb barátnő, aki most tegyük fel, azt hiszi, hogy a pasid nyomul rá. Te tudod, hogy nem így van, innentől kezdve nem mindegy mit hisz a csaj meg a környezet? Na, itt kezdődik a dolgok leszarásának alapja, első lecke:D

2012. szept. 6. 22:30
 10/13 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)
2012. szept. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!