Nektek ez hogy esne a párotoktól?
Volt egy barátnőm akivel összevesztünk nagyon csúnyán, de annyira, hogy az utcán nem is köszönünk egymásnak. Igaz, kb már egy éve volt, de én még mindig nem bírom látni se a csajt, mert undorító h másnak mutatta magát mint ami, mindig ilyen mézes- mázos volt, a végén meg visszahallottam, hogy szid engem.
Párommal kb utálták egymást, mikor még ő volt a legjobb barátnőm.
Igaz, párommal a pozitív gondolkodás, életszemlélet útján vagyunk, de én a csajnak még nem tudtam megbocsátani.
Párom találkozott a buszon a csajjal, és úgy gondolta, hogy ő odamegy, mert nem akart sunyulni, meg mint mondta, mi nem kedveljük egymást, de neki közömbös. Beszélgettek ilyen felszínes dolgokról stb. Ismerem a csajt ő tuti azt hitte, hogy azért megy oda a párom, mert bejön neki, mert a csaj csak ebből áll ki h ő mindenkinek bejön.
Őszintén engem nagyon meglepett a dolog, meg nem is értek vele egyet.
Ti mit gondoltok?
"Igaz, párommal a pozitív gondolkodás, életszemlélet útján vagyunk"
"Ti mit gondoltok?"
Azt, hogy ő halad, te nem.
De megérteném, hogy odamegy, ha jóba lettek volna valaha.
Sokszor a párom mondta, hogy ne találkozzak a csajjal, mert mindig csak bánt engem, szóval még azt se nézte jó szemmel ha találkoztam vele (különben igaza is volt)
Szerintem tök hülyeségen rágódsz. Ne a "pozitív" életszemléletet majmold, hanem tanulj meg vállat vonni és leszarni valamit. Sok fölösleges agyalástól kímélnéd meg magad.
Adott a következő helyzet: kétszínű p.csa volt legjobb barátnő, aki most tegyük fel, azt hiszi, hogy a pasid nyomul rá. Te tudod, hogy nem így van, innentől kezdve nem mindegy mit hisz a csaj meg a környezet? Na, itt kezdődik a dolgok leszarásának alapja, első lecke:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!