Ti is megsértődnétek ezen? Vagy rosszul esne?
A szüleim elmennek nyaralni két hétre. Anyámmal ma beszélgettünk és szó volt a nyaralásról, mondtam neki, hogy milyen jó lesz, de mondta, hogy én nem mehetek. Ezen nagyon megsértődtem. Miért ne mehetnék? Nem zavarnám őket, sose voltam erőszakos, követelőző, mégis itthon akarnak hagyni. Azt se tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki, semmit sem csináltam. Ha kérdezem, hogy mi az oka nem válaszol, csak a vállát vonogatja. Legalább ha nem kíváncsiak rám azt is elmondhatnák, mert így nagyon rossz. Nem esik jól.
Apám azt mondta, hogy már nem vagyok kislány, hogy velük menjek, mondta, menjek a barátaimmal, de olyanok meg nekem nincsenek. Tény, hogy egész nyáron itthon ültem, de ez őket miért zavarja? Semmi közük hozzá, hogy nekem miért nincsenek barátaim. Szerintem ez a fő ok amiért nem akarják, hogy velük menjek.
19 éves vagyok..
19 évig elsősorban anya és apa szerepben voltak.
Most, hogy felnőttél, hadd legyenek már újra férj és feleség.
Azt mondod, nem zavarnád őket. Na majd jusson ez az eszedbe, amikor majd egyszer a férjeddel akarsz kettesnem nyaralni, és az anyósod veletek akar menni. még ha meg sem mukkanna, és semmi vizet sem zavarna, hidd el, a puszta jelenléte idegesítene.
Hagyd őket.
Hát pl. azért nem, mert kettesben szeretnének elmenni nyaralni, ez a történet nem rólad szól, hanem róluk. És tök felesleges mögé képzelni bármiféle válságot vagy akármit, természetes szükséglet, hogy az ember időnként kettesben legyen a párjával - és nem csak szexuális célból, bár nyilván azért IS.
És már bocs, de amíg a kérdést olvastam, meg voltam róla győződve, hogy max 9 éves lehet, aki kiírta, nem 19... az általam ismert tizenévesek már szabályszerűen üldözik a szüleiket, hogy húzzanak időnként kettesben kikapcsolódni, egyfelől mert jót tesz a szülőknek is, másfelől mert a tizenévesnek is szüksége van magánéletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!