Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne nektek? Mire gondolnátok? Esetleg megsértődnétek?
Randizom 1 sráccal, 3x találkoztunk, ebből 2x gyalogosan voltunk. Tudni kell, hogy ahol találkoztunk, én onnan 30perc sétára lakom (helyi busz nálunk nincs), és ő nem kísért haza. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valami 4órákat aludhatott volna csak, ha hazakísér, mivel másnap melózott, de ő még alapból nem is akart hazamenni, azt mondta neki akár 1 óra alvás is elég.
A 2. randin kocsival volt, akkor természetesen hazavitt, de amikor elengedett éjjel, hogy menjek haza egyedül, kicsit meglepődtem, és bevallom nem annyira esett jól. Egyébként felhívott, hogy hazaértem e rendben.
Erre hogyan reagálnátok? Vagy nem vennétek fel a helyzetet?
A férfiak egyszerűek. Ha valami bajod van, meg kell neki mondani. Ha szeretnéd, hogy hazakísérjen, akkor mondd meg neki és kész. Ha nem akar, akkor kell elgondolkodni, mi a gond.
24/N
Hát, én eleve nem terveznék úgy első randikat, hogy alig alig érek rá, és utána még aludni sincs időm...
Ha meg elhívott, akkor a lovagiasság nevében hazakísérhetett volna, manapság nőként késő este egyedül mászkálni nem egy életbiztosítás, még ha csak fél órás sétáról is van szó.
Nekem sem esett volna jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!