Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti hogy lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogy lennétek ezzel? Mit gondolnátok?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nemrég ismerkedtem meg.Eddig csak kétszer találkoztunk előtte egyáltalán nem ismertem. Még nem csókoltam meg pedig nagyon tetszik! Ti furcsálanátok ezt vagy arra gondolnátok hogy nem jöttök be az adott fiúnak.Amúgy nemrég szakított régi barátjával és mondta hogy most nem könnyű neki ezért nem akarok nagyon nyomulni.
2012. jún. 29. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bőven ráérsz még. Ha mellette folyamatosan tudatod vele, hogy tetszik neked, akkor nincs gond.
2012. jún. 29. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én például nem venném annak hogy nem tetszek neki. :) Persze, gondolom kell neki egy kevés idő amíg elfelejti. De ha te vele vagy , akkor biztos hogy segítesz neki elterelni a gondolatait.Találkozz vele többet. :)) 17/L
2012. jún. 29. 14:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki többször is. Meg fészen is beszélünk mindennap. Csak attól félek hogy ő ezt esetleg furcsának találja hogy nem nagyon közeledek.Ma meg akartam tenni csak pont ma mondta hogy nem könnyű neki a szakítás miatt és inkább nem.
2012. jún. 29. 14:55
 4/5 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Jó ez. Örülnék, hogy nem egy nyomulós fickó.
2012. jún. 29. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
óvatosan nyiss felé és nem lesz gond, érezze hogy beengedted őt a te személyes kis világodba
2012. júl. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!